Любен Дилов-син първи коментира появилата се информация, че ГЕРБ и

...
Любен Дилов-син първи коментира появилата се информация, че ГЕРБ и
Коментари Харесай

Любен Дилов-син с първи коментар за идеята премиер на ротация

Любен Дилов-син първи разяснява появилата се информация, че ГЕРБ и „ Продължаваме промяната – Демократична България ” договарят за кабинет с втория мандат и министър председател на ротация.

-->
„ Капитал “ прекомерно постоянно разгласява новините, които би желал да чуе, а не които в реалност са, съобщи депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов-син в изявление за бТВ.

По мотив ротационния министър председател, той съобщи, че това му наподобява доста комплицирано. „ За последните години се нагледахме на такива чудатости в политическия живот, че той наподобява на дете на нимфа и кентавър, самото то болно от шизофрения “.

„ Може би има нещо градивно в цялата история. От началото на представянето на Габриел се приказва за конституционно болшинство и кабинет. В момента в Народното събрание има единодушие по законодателната стратегия.

Трябва изпитание. Как тъкмо ще стане – не мога да предсказвам. Без ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС нищо не може да се случи. Както и до момента в който не бъде контрактувано всичко, нищо не може да се каже “, акцентира той.

„ На Политическа партия им е по-трудно, в сравнение с ГЕРБ, всяка колаборация с ГЕРБ обезпредметява съществуването им “, добави депутатът.

„ Не зная имената в кабинета. Повечето сътрудници помолиха да не ги знаем авансово. В момента всякакво лобиране играе доста неприятна смешка на целия развой. Смятаме, че Мария Габриел може да си сформира задоволително положително посланичество, което да извършва желанията ни “, уточни той.

„ Ние не вървим да купуваме депутати, непознат способ е това. Не съм чувал някой да е насърчаван в тази посока “, сподели още Дилов-син.

На въпрос каква е вероятността да мине кабинетът „ Габровски “, Дилов-син съобщи: „ Ще ви отговоря като русокоска – 50% “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР