Лятото винаги е бил любимият ни сезон. Какво би станало

...
Лятото винаги е бил любимият ни сезон. Какво би станало
Коментари Харесай

От 2100 г. лятото ще продължава шест месеца

Лятото постоянно е бил обичаният ни сезон. Какво би станало обаче в случай че най-топлият сезон продължава половин година? Със сигурност това изказване би предложило повече благоприятни условия, в сравнение с здравомислие. Според проучвания, в случай че не се вземат съществени ограничения в битката с изменението на климата, до края на този век лятото може да продължава половин година.

Според изследване на учените, през последните 60 години летният интервал по света се е удължил приблизително със 17 дни. " Лятото става все по-дълго и по-топло заради световното стопляне, а зимите стават все по-кратки и по-топли ", споделя климатологът Юпин Гуан, представен от Си Ен Ен.

Без подозрение, концепцията за по-дълги лета може да звучи като идеалната отмора или превозване на доста време навън, само че този продължен сезон може доста да повлияе както на нашето здраве, по този начин и на околната среда и земеделието.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Kārlis Buškevics (@yourlifevibe)

Ако това се случи, заболяванията, пренасяни от комари да вземем за пример, ще станат по-широко публикувани, a сезонът на алергии най-вероятно ще се удължи доста. Червената лампичка към този момент от дълго време алармира, че в случай че не се направи нещо във връзка с излъчванията на нездравословни газове и не се забави процеса на световното стопляне, до края на този век лятото може да продължи най-малко половин година. В момента се следи по какъв начин пролетта и лятото стартират по-рано, докато есента и зимата настъпват със закъснение. През интервала 1952-2011 година продължителността на лятото се е нараснала от 78 на 95 дни, а тази на пролетта, есента и зимата е намаляла надлежно от 124 на 115, 87 на 82 и 76 на 73 дни – се споделя в проучването.

Ако продължаваме да водим същия метод на живот, надвисналата заплаха заплашва до края на века пролетта и лятото да стартират един месец по-рано от 2011 година, а есента и зимата - към половин месец по-късно, което ще донесе през 2100 година лято с дълготрайност към половин година, а зимата ще бъде по-малко от два месеца.

 
" Кенчета за бъдеще " - към този момент не събираме единствено капачки


 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР