Лятото вече официално започна и сякаш точно това му трябваше

...
Лятото вече официално започна и сякаш точно това му трябваше
Коментари Харесай

5 шопинг находки от Tommy Hilfiger с банските, които ще носим това лято

Лятото към този момент публично стартира и като че ли тъкмо това му трябваше и на времето, и на слънцето, с цел да ни напомни за какво толкоз доста го обичаме този сезон. И в случай че до преди седмица вадихме пуловери от дрешника, то към този момент сме подготвени да ги сменяем с обичаните си летни рокли. Готови сме към този момент и за същински летен шопинг за бански и плажни аксесоари. Нещо, което в дъжда някак не ни се получи. Затова пък побързахме да се разходим до магазина на Tommy Hilfiger , където открихме няколко модела от тяхната сбирка Miami Vibes.



Е, още името подсказва, че освен облеклата, само че и банските на марката „ ни водят “ по крайбрежията на Маями с всички цветове, ваканционно въодушевление и лятна безгрижност, които носи този град под слънцето на Флорида. Затова и незабавно харесахме половинките в алено и блестящо розово, които имат по-спортен образ. И като се изключи че сме сигурни, че ще се откроим с тях на всеки плаж, можем да ги носим на летните празненства в композиция с къси панталони от деним и обемен блейзър.

Пулсът на Маями се усеща и в банския със свежи флорални принтове, който ще се откроява с тези бели oversize ризи, които обичаме да носим на плажа в композиция със сламена шапка и сламена чанта. За край нямаше по какъв начин да пропуснем целия бански в черно, който е извънредно грациозен. Коланът в талията пък ще я подчертае в допълнение, изключително в случай че това е проблематичната ви зона. Той може да се носи вместо боди в композиция с пола или необятен панталон с висока талия по време на ваканцията ви. И защото аксесоарите са значими, даже и на плажа, нямаше по какъв начин да не си харесаме и едни чехли, които да допълват стайлинга ни там, където ни е значимо да бъдем неотразими!



Банските и аксесоарите са налични в магазините на Tommy Hilfiger в Paradise Center, Serdika Center и The Mall.

 

С поддръжката на Tommy Hilfiger

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР