Лятото тази година все ни бягаше, но това няма да

...
Лятото тази година все ни бягаше, но това няма да
Коментари Харесай

Разцепващ финал на лятото с ЦЕПЕЛИНА на Съдърланд във Варна: готов ли си за голямата работа?

Лятото тази година все ни бягаше, само че това няма да попречи на водеща компания за промяна на бизнес процеси в България, Съдърланд да го изпрати уместно в морската ни столица с още едно впечатляващо събитие.
Цели 5 дни, същински 5-метров цепелин и минимум 5 аргументи да си в центъра на Варна до Фестивалния комплекс от 29 август до 2 септември!
Защото: 
Не летим в облаците, само че се целим нависоко!
Не играем на дребно!
Даваме, с цел да получаваме!
Радваме се на живота!
Искаме да бъдеш себе си и да последваш триумфа в Съдърланд!

Наслади се на зрелището, което ти подаряваме тъкмо за края на лятото и постави точката на сезона по един паметен метод.  А за какво пък тази точка да не се трансформира в многоточие, водещо към началото на едно вълнуващо ново странствуване дружно с нас?
Не забравяй - вратите на Sutherland постоянно са отворени за надарени, свободомислещи и изобретателни хора, които да станат част от нашия живописен и завладяващ екип във Варна! Повече информация за работата, която чака тъкмо теб, и информация за всички отворени позиции можеш да откриеш тук.
Прегърни предизвикването да бъдеш с нас освен в края на лятото, само че и след него. Обещаваме ти занимателна, почтена и забавна игра – и в никакъв случай да не стопираме да те изненадваме прелестно!
*****
Съдърланд е компания с 10 годишна история в България и разкрити над 2000 работни позиции. Тя предлага на своите чиновници отлични условия за работа, конкурентна заплата, гъвкаво работно време, безвъзмездни образования и  уникален пакет от обществени придобивки, който включва в допълнение здравно осигуряване; ваучери за храна; разноски за превоз и доста други

 

 

 

 

 

 

 

 
Харесайте ни във FB
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР