Лятото имаме голям избор на храни за удоволствие, които спокойно

...
Лятото имаме голям избор на храни за удоволствие, които спокойно
Коментари Харесай

За отслабване през лятото, яжте тези храни!

Лятото имаме огромен избор на храни за наслаждение, които умерено можем да използваме и в диетата си, с цел да се храним по-здравословно.

Вижте кои са:

Череши

Те съумяват да ускорят метаболизма и да си паснат добре на диетата ви. Перфектни за закуска, тъй като са добре засищащи и захарни, черешите са обичан плод на доста хора и не пречат на хранителен режим.

Диня

Перфектната лятна храна, защото освен засища, само че и освежава. А даже и да не ви засити, класическата композиция с малко сирене, също остава в рубрика " диетични ".



Праскови

Благодарени на наличието си на бета-керотин и витамин С, прасковите може да се каже, че спомагат подобрението на имунитета и битката с тежестта. Така че тяхното похапване лятото е целесъобразно.

Морски блага

Едни от най-полезните за здравето ни храни са тъкмо морските блага. Макар и доста хора да не обичат, те би трябвало да знаят какъв брой в действителност изгоди могат да извлекат от тях. Морските блага са богати на потребни мазнини, които понижават риска от сърдечни болести, като също по този начин засищат добре организма, без да го натоварват и да тормозят храносмилателната ви система.
 4 правила за пиянство на вода, с които ще отслабнете! 4 правила за пиянство на вода, с които ще отслабнете!
Не е нужно да търсите някакви вълшебни формули за намаляване – разковничето е пред вас. Вода е най-евтиното и безвредно средство...



Хумус

Богат на протеини, подхранващи витамини и фибри - хумусът е извънредно потребен и изобилен. Той може да се комбинира с тахан и лимонен сок и да се хапва с безусловно всичко, за което се сетите.

Царевица

Ако не си сварите една тенджера с царевица през лятото, няма просто по кое време различен път. А тя е извънредно здравословна - стига да не комбинирате с неща от сорта на масло, кетчуп, майонеза и сходни. Малко сол в сварена царевица и тялото ви е заредено, заситено и крепко. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР