Лятото е в стихията си. И ако сте от позакъснелите

...
Лятото е в стихията си. И ако сте от позакъснелите
Коментари Харесай

Плажна мода 2023 - на какви модели да заложите

Лятото е в стихията си. И в случай че сте от позакъснелите с избора на нов бански, то не се тормозете. На пазара има голямо многообразие от цветове и кройки, в които да не останете незабелязани. Освен това, много от тях са към този момент понижени, тъй че можете и да спестите при покупката си.

Нека забележим в кои модели ще заблестите на плажа.
-->
Топ трендовете при банските от две елементи

Без значение по какъв начин се развива модата, една от най-популярните кройки е тази от две елементи, която, несъмнено, се предлага в хиляди разнообразни дизайни. Гладки или релефни, подплатени или неподплатени, с връзки или с катарами? При бельото и банските, удобството би трябвало да се слага преди всичко. Затова специалистите поучават да се избере бански, който да е подобаващ за самостоятелните потребности и форми. Ако сте дама с обилен бюст, то по-добре да заложите на модел не с връзки, а с тока, която се закопчава и дава опора на гърдите. По-слабите дами с дребен бюст нямат потребност от супер постоянна опора на бюста, тъй че те могат да заложат на модели с връзки и даже такива без презрамки.

Тази година извънредно известни са моделите с дълги връзки на горнищата, които могат да се увият към корема и талията. Този вид бански, най-често е с типичен триъгълни чашки и пасва на всеки. Трендът е извънредно мекушав и моден. Горнищата с набръчкани правоъгълни чашки са също шлагер и сме сигурни, че ще се влюбите в тях. На какъв принт да заложите? Животнските претекстове са доста съвременни. Можете да опитате и бански в ярки цветове, и такива с фигурални претекстове. Банските с флорални претекстове са обичани на всички от години насам, а тази година те застигнаха даже и.

На какъв модел цялостен бански да заложите?

Целите бански са евъргрийн. Безспорно е, че това е кройката, която най-добре прикрива зоните по тялото, които не са ни обичани.



Тенденцията на дългите връзки не подмина и задачите бански. Ще откриете страхотни типичен модели, които вместо елементарен гол тил, имат красиви преплетени връзки. Асиметричните модели са извънредно вълнуващи. Асиметрията се появява по банските костюми под формата на елегантни прорези, както и във тип на диагонални премятания на флорален или фигурален принт с противоположен черен плат. Тази година дамите са влюбени и в банските с железни орнаменти по презрамките, тъй че не пропускайте да ги пробвате.

Какво ще кажем за плажните аксесоари?

Слънчевите очила са просто наложителни. Добре е да си носите и плажна шапка, която да ви защищава от жаркото слънце. Тази година е съвременно шапката и плажната ви чанта да бъдат в звук. Лесно можете да постигнете това, просто като заложите на семпли сламени модели, които са неостаряващи и пасват на всеки бански. Животинските претекстове са топ принт и при плажните рокли, само че едноцветните черни и бели плетени модели са постоянно добър типичен избор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР