Лятото е в разгара си и мнозина се отправят към

...
Лятото е в разгара си и мнозина се отправят към
Коментари Харесай

Как да се спасим от крадци на плажа

Лятото е в разгара си и мнозина се насочат към плажовете у нас и в чужбина. Но приятната почивка под чадъра на пясъка постоянно върви ръка за ръка с терзанието кой ще пази багажа, до момента в който фамилията се къпе в морето. Или къде да оставите телефона и таблета си, в случай че сте самичък.

Ето три елементарни правила, които ще ви оказват помощ:

Разбира се, на отмора желаете да изглеждате ужасно, тъй като се подготвяте за това събитие през цялата година, ограничавахте се от обичаните си десерти и " страдахте " във фитнес залата. Плажът обаче въобще не е мястото, където една самотна дама би трябвало да притегли вниманието както на локалните, по този начин и на останалите туристи. За да намалите интереса към вашите притежания, пробвайте се да не демонстрирате телефон финален модел и още повече не ходете на плаж със скъпа електроника. Що се отнася до облеклата, изберете по-семпли неща, с цел да не се откроявате от останалите.

Ако ходите на едно и също място всеки ден, прекомерно евентуално е край вас да почиват едни и същи хора. Лесно можете да започнете диалог и учтиво да помолите съседите да следят багажа ви до момента в който сте в морето. В множеството случаи хората няма да ви откажат, а и вие бихте им върнали жеста. Друго потребно предписание е да не носите прекомерно огромни суми, едри банкноти и скъпи аксесоари.

Ако предпочитате да прекарвате всеки ден на нов плаж и въобще не сте привързани към несъмнено място, пробвайте се да не избирате безлюдни плажове. Избягвайте и претъпканите - тук е най–лесно да се окажете без ключовете от колата или скъпия си таблет. Когато няма кой да следи движимостите ви, самите вие бъдете по-бдителни. Опитайте се да не плувате надалеч и като цяло стойте по-близо до брега. И несъмнено, когато решите да поплувате постарайте се да скриете полезностите си на дъното на чантата, най-добре увити в забрадка.

Източник: БГНЕС
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР