Лятото е в разгара си, а А1 Видеотека има идеални

...
Лятото е в разгара си, а А1 Видеотека има идеални
Коментари Харесай

Соник 2, Морбиус и приключенска комедия предлага А1 Видеотека през август

Лятото е в разгара си, а А1 Видеотека има идеални оферти за разхлаждаща кино вечер с другари. През август платформата предлага на феновете голям брой хитови ленти, измежду които са обичаният на дребни и огромни „ Соник: Филмът 2 “, екшън хорърът „ Морбиус “ и приключенската комедия „ Изгубеният град ”, с присъединяване на Сандра Бълок, Чанинг Тейтъм и Брад Пит.

През август клиентите на A1 Xplore TV ще съберат цялото семейство пред екраните със „ Соник: Филмът 2 “ с дублаж на български език. След като се откриват в Грийн Хилс, Том и Мади се съгласяват да оставят Соник вкъщи, с цел да отидат на заслужена отмора, която включва и женитба на тяхна близка другарка. Старият зложелател на Соник доктор Роботник обаче обръща техните проекти с краката нагоре, като се завръща ненадейно. Този път злодеят е с нов сътрудник – Нъкълс. Целта на доктор Роботник е драгоценен камък, който има силата както да построява, по този начин и да унищожава цивилизации. Соник се сплотява с Тейлс – неговия нов правилен асистент, и дружно потеглят на странствуване, с цел да намерят камъка, преди той да попадне в неверните ръце.  

А1 Видеотека предлага на феновете и „ Изгубеният град “ - приключенска комедия с едни от най-известните холивудски звезди. Лорета Сейдж (в ролята е Сандра Бълок) e създател на авантюристичен романи. Главен воин на творбите ѝ е красавецът Даш, който на корицата на книгите ѝ е визуализиран от артиста Алън (изигран от Чанинг Тейтъм). Докато е на турне за промоция на новата си книга с Алън, Лорета е отвлечена от екстравагантен милиардер (в ролята – Даниел Радклиф), който се надява, че тя може да го води до изгубеното богатство на античен град от последната ѝ история. Решен да потвърди, че може да бъде воин и в действителния живот, а освен на страниците на нейните книги, Алън потегля на премеждие, с цел да избави Лорета. Това въвлича и двамата в постоянно комични обстановки, които от време на време съмнително доста наподобяват на тези, разказани в нейните книги.

А1 Xplore TV през август има изкушаващо предложение и за почитателите на вселената на Марвел Комикс. Носителят на Оскар Джаред Лето се трансформира в антигероя Майкъл Морбиус. Тежко болен от рядко кръвно заболяване и решен да избави и други, които имат същата орис, доктор Морбиус подхваща обезверени дейности за излекуване. Макар че първоначално наподобява, че те му носят триумф, вътре в него се отприщва тъмна страна. Дали положителното ще победи злото или Морбиус ще се поддаде на своите мистериозни и тъмни нови пориви, феновете ще схванат с помощта на А1 Видеотека.

А1 Xplore TV дава опция на клиентите да се насладят на над 20 000 заглавия на филми и сериали против налична такса. Когато клиент избере лента, може да я наеме за 48 часа, през които да я гледа безграничен брой пъти. Платформата има и благоприятни условия за „ научаване “ на усета на своите консуматори, като с времето стартира да им предлага все по-подходящи за желанията им ленти.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР