Лятото е сезонът на отпуските, летните флиртове и безгрижните дни.

...
Лятото е сезонът на отпуските, летните флиртове и безгрижните дни.
Коментари Харесай

Готови ли сте? Ето наръчник за секса през лятото

Лятото е сезонът на отпуските, летните флиртове и безгрижните дни. За няколко месеца хората забавят темпа на работа, пътуват и се радват на морския бриз и парещите лъчи на слънцето. През лятото биват заченати и повече бебета, тъй като тогава множеството двойки имат повече свободно време и по-малко задължения. Според някои сексолози, тогава се прави и най-вече секс и това има научно пояснение – либидото и хормоните на щастието през слънчевите и безгрижни дни се усилват доста. Ако сте възнамерявали запой на морето или ви следва ваучър на басейна, е добре да се подготвите за някоя свалка. А в случай че имате шанс, може да се уредите и със секс за една нощ или да си хванете гадже. Ето защо да внимавате:

Презервативи
В случай че нямате половинка, наложително си купете презервативи, които да сложите в багажа за морето или почивката в чужбина. Може да ви потрябват. Дори и да не търсите обвързване, а просто желаете да се позабавлявате за няколко дни, би трябвало да бъдете добре предпазени и да пазите индивида, с който желаете да вършиме секс.

Афродизиаци
Ако попадате в графата на двойки, които са от години, то сигурно се нуждаете от многообразие. Лятото носим по-малко облекла и по-разголеното тяло покачва либидото. Заложете на секси долни дрехи и афродизиаци в хотелската стая. Напълнете ваната в банята, запалете свещи или направете ягоди със сметана. С деца или без, пробвайте се да си извършите една по-различна конюнктура.

Бъдете спонтанни
Може би сте привикнали да вършиме секс с жена ви по часовник и от дълго време не експериментирате в леглото. Никога не е късно да измененията това. Бъдете по-спонтанни. Направете го в банята, връщайки се от плаж или на някое закътано място на плажа. Предложете на половинката нещо ново и бъдете по-настоятелни.

Мислете по-реално
Е, в случай че търсите мъжа на своя живот, надали ще го намерите из заведенията в Слънчев бряг. Не очаквайте кой знае какво от почивката. Всъщност тя ще протече по този начин, както вие си я извършите. Ако пофлиртувате, бъдете реалисти, надали на другия ден ще продължите да поддържате връзка с този човек. Все отново човек има потребност и от малко случки.

Малки бягства
Да, несъмнено ще си кажете, че всичко казано досега не важи за вас, тъй като вие сте доста ангажирани и мъчно може да се разделите с децата. Това обаче не е опрощение. Планирайте вашето малко бягство. Уговорете се с бабите, с цел да гледат внуците или запишете малчуганите на лагер. Винаги има решение, в случай че желаете да разнообразите интимния си живот. Може да отидете някъде единствено за уикенда, само че той ще е изцяло задоволителен да опитате някои нови пози и вършиме секс без да се притеснявате от децата.

Свежи душове
Ако сте в ужасно въодушевление, пиете коктейли на плажа и вършиме разхвърлян секс, въпреки всичко имайте едно мислено, че хигиената е доста значима. Дори и да сте правили секс без да се измиете авансово, не пропускайте душа по-късно. Въобще, къпете се по-често, тъй като през лятото тялото се поти повече и има потребност от изстудяване. Така и ще предотвратите някои проблеми.

Здравей, лубрикант
През лятото доста мъже и дами избират да вършат секс във водата – било то в басейна, морето, в джакузито... Няма нищо неприятно, стига да употребяват лубрикант по-често, в противоположен случай прекарването не е доста прелестно. За предпочитане е той да е на силиконова, а не водна основа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР