Лятото е официално тук и е време за заслужена почивка.

...
Лятото е официално тук и е време за заслужена почивка.
Коментари Харесай

Серия от вечерни пикници забавляват софиянци

Лятото е публично тук и е време за заслужена отмора. Не е нужно да чакате плануваната отпуска, тъй като може да се насладите на добре изкарано време, вкусна храна и доста развлечение и то в градска среда. Всичко това може да намерите на една поредност събития, които носят духа на лятото тъкмо такова, каквото го обичаме – навън, с музика, смях и студена бира. Те ще се проведат в централната градска част на София.

 

Тези, които желаят да завършат работната седмица с отмора преди още да е почнал уикендът, могат да се включат в Staropramen ПИКНИК – това са серия от свежи събития, които ще ви поднесат магични петъци, музикални съботи и занимателни стендъп недели с пражка бира №1 и доста апетитни изкушения. Следващият пикник е плануван от 24 до 26 юни пред Телефонната палата, а след него ще се организира зад НДК.

 

Освен за положителната атмосфера, вкусната храна и първокласната бира, уредниците са се погрижили и за това да си тръгнете с подарък – ще имате опция да спечелите неповторимо колело, кошница за пикник или одеяло за пикник. За тези, които обичат да колекционират скъпи мигове в фотоси, ще има разполагаем instagrammable спотове, на които да запечатате усмивките си от събитието.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР