Лятото! Два-три кратки месеца, в които пътуваме повече, усмихваме се

...
Лятото! Два-три кратки месеца, в които пътуваме повече, усмихваме се
Коментари Харесай

5 места, които да посетите в Париж

Лятото! Два-три къси месеца, в които пътуваме повече, усмихваме се повече, мечтаем повече, живеем повече!

За да го отпразнуваме, сме ви подготвили една безгрижна графа, в която ще представяме местата, усета, страстите... И преди лятото да отлети, да имаме доста от това сгряващо възприятие на спомените, което ще ни води до идващото.

Незабравимото ни лято изискуем и на нашата DSK-Wizz Air кредитна карта, която тъкмо в този момент предлага най-нужното: гратис участие в Wizz Discount Club, специфична бонус стратегия, отстъпки и още доста! 



В сърцето на Европа една столица носи с горделивост прозвището  " Град на любовта ". Париж. Красив, препълнен с история и забележителности, той е гостолюбив към туристите, предлагайки им невероятни места, които да ги създадат същински щастливи. Средновековието, Ренесансът, Френската гражданска война, възходът и падението на Наполеон, Първата и Втората международна война – всички те са оставили своя отпечатък в столицата на Франция. 



Айфеловата кула

Един от най-известните архитектурни монументи в света, Айфеловата кула е признакът на Париж. Тя е проектирана от Александър Густав Айфел и е издигната особено за Парижкото ревю през 1889 година, извършено в чест на 100-годишнината от Френската гражданска война. Със своите 307 метра височина тя остава най-високата архитектурна сграда в света до 1931 година, когато шампионата ѝ е отнето от Empire State Building в Ню Йорк. До върха на кулата се стига по стълби или с асансьор, само че усилието несъмнено си заслужава, тъй като гледката е спираща дъха. 



И още... 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР