Лятна академия в СкопиеЗащита на интересите на академичната общностСтуденти от

...
Лятна академия в СкопиеЗащита на интересите на академичната общностСтуденти от
Коментари Харесай

Студенти искат Ива Митева в КС

Лятна академия в Скопие
Защита на ползите на академичната общественост

Студенти от 18 български университета желаеха зам.-председателят на Народно събрание Ива Митева да стане техен парламентарен арбитър и да пази ползите на академичната общественост и законността на най-високо държавно равнище. “Активността, която проявихте през последния месец по повод опита за анулация на прословутия §17 от Закона за държавния бюджет, блокиращ приемането на 20 млн. лв. за нашите университети демонстрира, че има хора в ръководството на страната, които не са изгубили напълно човешкото в себе си. Желаем да обмислите Вашата номинация за парламентарен арбитър, нашата поддръжка я имате!”.

Това обявиха студентите, участвали на Петата интернационална лятна академия по водачество “Политическото водачество като бранд на държавите” по самодейност на Висшето учебно заведение по телекомуникации и пощи (ВУТП), която се организира в Скопие.
“Благодаря на българските студенти, ние, политиците имаме доста какво да учим”, сподели от своя страна Митева, само че добави, че номинацията не е на дневен ред, тъй като има още доста работа като парламентарист.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР