Лунно затъмнение в комбинация с ретрограден Меркурий клатят сериозно кабинета.

...
Лунно затъмнение в комбинация с ретрограден Меркурий клатят сериозно кабинета.
Коментари Харесай

Наша топ-астроложка направи хороскоп на Кирил Петков и остана без думи от това, което разбра

Лунно затъмнение в композиция с назадничав Меркурий клатят съществено кабинета. Това коментира астроложката Марги Паскалева, особено за Телеграф.

В понеделник в 07,14 часа българско време бе пълнолуние на 25 градуса в рисковия знак Скорпион (символ на пари, задкулисие, война) и паралелно с това има цялостно лунно затъмнение.

Според астрологията този вид галактически сенки оказват въздействие върху персоналния и публичния живот на хората, върху ориста на страните няколко месеца напред в бъдещето.

Емоции

„ Затъмнението е кацнало тъкмо върху рождения Уран (даващ непредвидимост, революции) в Скорпион в хороскопа на премиера Кирил Петков, който е зодия Овен.

Там дружно с други планети се оформя злотворна тау площ “, проучва звездните знаци Паскалева. По думите й тази небесна настройка има широкообхватна материализация на Земята.

От една страна, е застрашено съдружното държавно управление, което, в случай че се размине единствено с ремонт и промяна на министри, би било знамение. „ Премиерът не би трябвало да робува на страсти, а на студен разум и да бъде изключително изкусен. В същото време в персонален и фамилен проект при него ще има рискови условия, само че не бих желала да влизам допълнително детайлности “, загатна топастроложката за вероятни компромати или произшествия.

Кървава Луна

Днешното лунно затъмнение е първото за 2022 година и е очевидно рано сутринта и от територията на България. При него месечината е най-близо до Земята (в перигей), а заради червеникавия си нюанс е наричана „ Кървава Луна “ (Суперлуна).

“Затъмненията постоянно са плашели хората заради своето мощно въздействие, известно още от древността и потвърдено във времето. По тях античните звездобройци са правели своите предсказания за идни събития, за реколтата и така нататък ”, коментира Паскалева. Заявява, че от астрологична позиция това цялостно лунно затъмнение в Скорпион е белег за огромна промяна и мъчителни промени.

„ В хороскопа на затъмнението Слънцето и Луната са в съразмерен аспект с Плутон (в Козирог), само че образуват тежък провокационен аспект със Сатурн (във Водолей). Сатурн се свързва с ръководството на страната и институциите, държавния имидж, стопанската система, строителството, бизнеса с недвижими парцели, миннодобивната промишленост и мините, тестванията, рестриктивните мерки, контрола. И като сглобим цялата картина от планетите, знаците и аспектите, можем да заключим, че ни чакат тествания, меко казано “, декларира астроложката.

В персонален проект тя предизвести, че навлизаме в стадий на доста интензивни усеща и прекарвания – сдържаност, ревнивост, мощно предпочитание за доминиране, операции, подозрителност, злопаметност, крайности в държанието и дейностите.

Късметлии

Все отново ще има и хора, които ще извадят изгода от силата, отделена при затъмнението на 16 май. Тя ще духа в платната на родените през третата декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Коя тяхна житейска сфера ще бъде подкрепена от галактическия ритмус обаче зависи от персоналния хороскоп на всеки. „ Някои ще имат триумф в кариерата или бизнеса, други в любовта или значими събития в фамилията. Дори и да зародят стресови обстановки, при всички случаи изходът за тези хора ще е позитивен и обновяващ “, подсигурява столичанката.

Небосклон

На небосклона сега работи и Меркурий, който е назадничав от 10 май до 3 юни. Тази планета дава отговор за сфери като превоз, връзки, персонални и договорни връзки, техника. При промяната на своя ход по небосклона зачестяват произшествия, интриги, потеглят митинги в разнообразни браншове, само че най-много превоз, медицина, сигурност.

В ръководещата коалиция се пишат още по-тежки турболенции сред 23 май и 13 юни, когато Меркурий, вървейки обратно, ще се върне в знака Телец, който орисва и хороскопа на България.

Паскалева пресметна, че напрежението ще бъде най-силно за родените през последните 5-6 дни на знаците с асцендент и други рождени планети сред 24 и 30 градуса на Телец, Лъв, Скорпион и Водолей.

„ Независимо под кой знак сте родени, може да имате планети в тези знаци и би трябвало да сте изключително деликатни в контактите, в договарянията, при работа с документи и информация, по време на път. До средата на другия месец не купувайте нова скъпа техника, битови уреди, машини, автомобил, телефон. Не правете планови интервенции, не подписвайте нови контракти.

Препоръчително е да избягвате и пътешестване на дълъг път до 14 юни поради риска от ПТП “, изрежда астроложката подмолните камъни през астропериода. Изтъква, че въпреки всичко времето на ретроградния Меркурий е положително за корекции, проверки, поправки или дотъкмяване на поизостанали задължения.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР