Лунният спектакъл “три в едно тази нощ – суперлуна, Вълча

...
Лунният спектакъл “три в едно тази нощ – суперлуна, Вълча
Коментари Харесай

Как ще ни се отрази вълчата луна

Лунният театър “три в едно ” тази нощ – суперлуна, Вълча луна и цялостно лунно затъмнение, наричано също и Кървава луна, е величествен освен за поклонниците на астрономическите феномени, само че и в астрологическия календар.

Какво съставлява Вълчата луна?

Вълча луна индианците назовават януарското пълнолуние.

Какво съставлява суперлуната?

Суперлуна се назовава цялостната луна, когато се намира на по-малко от 364 000 километра от Земята, и наподобява по-едра и ярка от нормалното.

Какво съставлява Кървавата луна?

Съвпадащото с пълнолунието цялостно лунно затъмнение придава на естествения сателит на Земята червеникаво-кафяв нюанс, поради който Луната се назовава кървава.

Колко постоянно се застъпват тези три астрономически феномени?

Поотделно трите лунни феномени не са необикновени, само че е необичайност те да се случат едновременно. Кървава луна да вземем за пример се следи един път на сред две и три години. На всеки три години и половина две лунни затъмнения се падат в една и съща година. Три лунни затъмнения в една и съща година се случват един път на 200 години.

Смята се, че сходни явления оказват въздействие върху човешкото съществуване. Често това са удобни промени, изключително за хората, дръзнали да се устремят към тях – да вземем за пример нова работа, нов дом, нова обич. Как ще се отразят трите лунни феномени върху другите зодиакални знаци разкрива уеб сайтът Хороскоуп, представен от Българска телеграфна агенция:

Водолей – Промяна в любовния живот

Астролозите предлагат на представителите на този зодиакален знак да създадат “романтичен скок ” през януари под формата на нови запознанства или на полагането на повече любовни старания за актуалната половинка.

Риби – Промяна в кариерата

Месец януари може да донесе положителна смяна в професионалния живот на представителите на зодия Риби. Постепенното превъзмогване на трудности може да докара до сериозен длъжностен напредък.

Овен – Промяна в фамилните връзки

Месецът вещае известни компликации вкъщи за Овните. Астролозите предлагат на индивидите, родени под този знак, да не “вървят с рогата напред ”, а да направляват и да ценят околните си в този интервал.

Телец – Промяна в домашната конюнктура

Подобна смяна може и да звучи трагично, само че в действителност може да значи просто появяването на нов комшия. Полагането на старания за доближаване може да се изрази в бъдещи изгоди.

Близнаци – Житейска смяна

Астролозите предвиждат, че много представители на този зодиакален знак ще би трябвало да вземат съществени решения през сегашния месец. Препоръката им към Близнаците е да отделят време и да помислят по кой най-удачен път да поемат.

Рак – Промяна във финансовото състояние

Тройното лунно събитие може да направи оставащата част от месеца по-доходоносна за Раците. Съветът към представителите на зодията, родени сред края на юни и началото на юли, е да бъдат изключително проницателни във връзка с страничните си приходи.

Лъв – Промяна в приятелския кръг

Лъвовете би трябвало да обмислят подновяването на остарели познанства, от които могат да извлекат лични изгоди.

Дева – Промяна в умствените настройки

Препоръката на астролозите към Девите, които се усещат потиснати от началото на годината, е да се “напънат ” да мислят положително. Това може да им донесе шанс през идните седмици.

Везни – Промяна в другарствата

Везните би трябвало да се възползват оптимално от небесното събитие, като изградят нови връзки. Бъдете отворени към концепцията за нови взаимоотношения, защото те могат да ви оказват помощ на пътя към триумфа.

Скорпион – Промяна в кариерата

Призивът към Скорпионите е да се възползват от момента и да проучат нови кариерни благоприятни условия. За представителите на този зодиакален знак, които търсят нова работа, таман в сегашния миг може да “изскочи ” някоя примамлива оферта.

Стрелец – Промяна в открития ред

Стрелците би трябвало да се възползват от нови прекарвания или благоприятни условия през оставащото време до края на януари. Това ще им помогне да се почувстват заредени с повече сила и по-щастливи.

Козирог – Финансова смяна

Щедри облаги се задават на хоризонта за Козирозите, които ще им обезпечат благополучие през цялата година.

 

novavarna.net

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР