Лунната вода притежава много и различни свойства. Тя успокоява нервите,

...
Лунната вода притежава много и различни свойства. Тя успокоява нервите,
Коментари Харесай

Лунната вода притежава много и различни свойства. Как да си я направим?

Лунната вода има доста и разнообразни свойства. Тя успокоява нервите, в случай че сте разчувствани или ядосани. Меланхолията и напрежението заменя с нравствен покой и равновесие. Ако страдате от бодърствуване е добре да пиете лунна вода преди сън. Сутрешният банкет на лунна вода оказва помощ да се пробуди вдъхновението, да ви подари със свежи истински хрумвания, да намерите решения на комплицирани и заплетени проблеми, освен това носи чувството, че сте осенени свише. Не би трябвало да напъвате мозъка си, концепцията ще се роди сама в главата ви. Добре е да пиете лунна вода, когато ви следва „ мозъчен щурм”, отивате на изпит или на някое показване.

Лунната вода изпита заран ускорява половата интензивност и физическата прелест, освен това се резервира през целия ден. В древността Луната са я почитали като настойничка на влюбените, по тази причина лунната вода оказва помощ в любовта, във всичко, което е обвързвано със сърдечните каузи.

Лунна вода може да се пие преди решаваща среща, преди женитба. Помага да се възроди някогашният жар сред съпрузите, които от доста години са дружно и сред тях е настъпило отчуждение. Някои настояват дори, че може да се върне кръшналият брачен партньор – задоволително е да се прибавят няколко капки в питието или храната.

Лунната вода е потребна за дами страдащи от гинекологични болести, оказва помощ за по-лесно протичане на бременността, отстранява опасността от импровизиран аборт и способства лесното раждане. Жени, които са в критическа възраст могат елементарно да прекарат менопаузата, в случай че пият лунна вода и няма да изгубят привлекателността си и бодростта си. Полезна е и за подрастващите деца, младежи като от една страна снижава разсеяността им, от друга спомага за хормоналното съзряване - оказва помощ на момчетата, когато стартира да мутира гласа им, а на девойките при менструалният цикъл. Лунната вода е потребна и за вашите домашни питомци. Добавяйки малко лунна вода в питейната, те стават кротки и спокойни.

Как да си извършите лунна вода?

Може да си заредите лунна вода като поставите в керамичен или стъклен (за предпочитане) съд под лунната светлина не по-малко от три часа. Най-добре е да я оставите по време на пълнолуние и на сутринта да я приберете. Може да се съхранява до две седмици в ледник. Също по този начин можете от нея да си приготвите формички целителен лед. За по-дълго предпазване можете да добавите малко водка във водата.

Водата, с цел да бъде най-ефективна би трябвало да бъде дестилирана или от воден естествен източник, не минерална, не от чешмата. Ако закъсате и ви свърши приготвеното количество лунна вода, можете да зареждате и при намаляваща Луна, когато има морски отливи и тогава водата се счита, че е по-концентрирана. Избягвайте да го вършиме в неприятните лунни дни – 9, 15, 26, 29.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР