Луната през този период дава малко енергия, така че е

...
Луната през този период дава малко енергия, така че е
Коментари Харесай

Лъвове, помислете за близките си. Водолеи, от вас се очакват добри дела

Луната през този интервал дава малко сила, тъй че е нежелателно да се ангажирате с дейни действия, да поддържате връзка и да стартирате нови неща.

Овен – Трябва да съумеете да разчистите уговорките,  вписани в календара ви. Денят е удобен за дейни, само че добре премислени дейности. Работата ще изисква оптималната централизация, дисциплинираност и организираност. Важно е всяко нещо да се прави тъкмо в точния момент.

Телец – Късметът идва право към вас, само че най-важното е да не го „ изплашите “ с недомислени и прибързани дейности. Вложете вашата деловитост, деятелност и организаторските си качества в нещо потребно. Ако методът ви е верен, ще постигнете обилни резултати.

Близнаци – Денят ще има възходи и падения. Ще се наложи да се разрешат някои проблеми по най-бързия метод. Бъдете деликатни, когато споделяте секрети – свои и непознати. И стените имат уши и тайните елементарно могат да станат очевидни.

Рак – Ще попаднете в обстановка, в която ще би трябвало да действате като медиатор за усмиряване на неспокойствие или зародил спор, спор към вас. Ще се чувствате удовлетворени, тъй като някои хора ще се нуждаят от вашата помощ и ще можете да се докажете в деяние.

Лъв – Ако имате проекти за бъдещето, не отлагайте дълго тяхното осъществяване. Те могат да дадат по-добър резултат, в сравнение с се надявате. Не пропускайте опцията да извършите нещо прелестно за околните си.

Дева – Денят може да ви изненада с непредвидени събития, само че в случай че се владеете, вие ще доминирате над обстановката. Претегляйте деликатно всяко свое деяние, вслушвайте се в интуицията, както и в положителните препоръки, които получавате.

Везни – Възможно е да потърсят помощ от вас и ще можете да помогнете при решаването на сложен проблем. В любовта не проявявайте равнодушие и индиферентност. Инвестирайте в възстановяване на качеството на персоналните взаимоотношения.

Скорпион – Изпитвате потребност да останете уединено със себе си, с цел да анализирате умерено какво чувствате, мислите и желаете. Бъдете дискретни с проектите си и внимателни, тъй като можете да предизвикате с нещо злоба, която ще усложни живота ви.

Стрелец – Не се опитвайте да контролирате протичащото се през днешния ден. Не можете да измененията хода на нещата, тъй като животът ви е повлиян от галактическия поток. Преди да извършите крачка напред, уверете се, че имате здрава почва под краката си.

Козирог – Нещата може да ви наподобяват комплицирани. Не забравяйте обаче, че доста зависи от ъгъла, от който гледате на тях. Ако измененията гледната си точка и погледнете по друг метод, решението ще ви откри единствено.

Водолей –Хората чакат от вас положителни каузи и мъдри препоръки! Недейте да надценявате силите и опциите си, даже в случай че сте изцяло уверени в себе си. Може да не съумеете да се справите с отговорностите си, в случай че сте прекомерно самоуверени.

Риби – Може да ви липсва воля или предпочитание да свършите някои отговорности. Пестете силата си за най-важните неща, не се хабете за нелепости и избягвайте да споделяте паниките си пред тези, които нямат нищо общо с вашите проблеми.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР