Луната е небесното тяло, свързано с нашия емоционален живот и

...
Луната е небесното тяло, свързано с нашия емоционален живот и
Коментари Харесай

Пътят напред за зодия Скорпион: Заложи на конструктивната промяна и на самодисциплината

Луната е небесното тяло, обвързвано с нашия прочувствен живот и вътрешен свят, с метода, по който се възприемаме. Нейните северен и южен възел са доста значими, тъй като демонстрират надлежно какви качества би трябвало да развием, с цел да сме сполучливи в живота си, и от кои би трябвало да се освободим като непотребни или несъразмерни. Северният възел дава информация и за скритите ни гении, за подобаващите специалности, както и за слабите ни места. Допитайте се до себе си и експериментирайте с тези хрумвания (ако сте родени в някой от долупосочените периоди), тъй като практиката е най-хубавата инспекция на теорията.

Северен лунен възел в

4 март 1938 до 12 септември 1939
5 октомври 1956 до 16 юни 1958
11 юли 1975 до 7 януари 1977
2 февруари 1994 до 31 юли 1995

Качества, които е добре да развиеш:
СамодисциплинаИзбор на градивна промянаОтвореност към поддръжка, партньорство и синергия
Качества, от които е добре да се освободиш:
Фиксация в удобството и инертносттаСклонност да трупаш и да притежавашИнат
В минали животи ти си бил ловък строител и занаятчия и умееш да градиш постоянни и трайни неща малко по малко. Имаш мощна и от време на време незадоволително гъвкава ценностна система, която е добре да преразглеждаш и в случай че се постанова, да обновяваш. Наслаждаваш се на чувствата посредством сетивата и черпиш от Природата, само че постоянно си прекомерно закрепен в удобството и бягаш от измененията.  В този живот би трябвало да заложиш на градивната смяна и на дисциплината. Ако в минали животи е трябвало да изграждаш, в този момент е време да усвоиш по какъв начин да разчистваш терена без съжаления и с обсег, с цел да може да съградиш нещо ново дружно с другите. Ти постоянно имаш собствен метод да правиш нещата и се инатиш, че той е само верният, което те лишава от поддръжка и от магията на синергията при работа с. Трябва да се научиш по какъв начин да даваш и да приемаш поддръжка, което изисква ценене на другите и примирение. Когато си поставиш дадена цел, би трябвало да развиеш нужната самодисциплина, с цел да я постигнеш.

По отношение на работата имаш гения да подобряваш доста плановете и бизнесите на другите, както и да боравиш сполучливо с ръководството на непознати пари. Ти си отличен психолог и консултант, тъй като отчиташ детайлите.

Капаните пред теб са фиксацията в удобството и желанието да трупаш движимости, а те водят до зацикляне и застой на всички равнища – материално, умствено, прочувствено и духовно. И парите, и силата обичат придвижването и когато отхвърлиш паниките и се посветиш силата си на пълноценно партньорство с различен човек, ще спечелите и двамата.

По „ Астрология на душата “, Жан Спилър

 

Невена е търсещ и откриващ човек, буен откривател на себе си и на другите. Обичайно в своите търсения си служи с методите на номерологията и астрологията, съчетани с коучинг метод и неподправена човещина. Да познаем себе си, ни носи силата да бъдем себе си, както и опцията да се развиваме и обновяваме ден след ден. Можеш да се обогатиш, а и да станеш част от нейното пътешестване на .
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР