Луксозният модел Genesis G90 съчетава нови технологии с традиционна изработка,

...
Луксозният модел Genesis G90 съчетава нови технологии с традиционна изработка,
Коментари Харесай

Предният капак на Genesis G90 е рекордно голям!

Луксозният модел Genesis G90 съчетава нови технологии с обичайната направа, наблягайки новаторския метод, с който корейският производител сътвори нов вид първокласен седан.

Впечатляващият алуминиев похлупак играе решаваща роля в тази посока - с повърхност от 2,6 квадратни метра това е най-голямата самостоятелна част, употребена в серийното произвеждане на коли досега. Капакът и част от калниците се състоят от един съставен елемент. Тази „ черупка на мида “ обезпечава безпроблемен тип и основава елегантна и рационализирана хармония.

Всички модели на Genesis са създадени благодарение на дизайнерския език " Athletic Elegance ", макар че съотношението на детайлите " Athletic " и " Elegance " се разграничава леко според от модела.

„ С G90 искахме да подчертаем младежкото чувство и деликатните дизайнерски детайли “ - споделя Джин Ким, старши откривател в Genesis Design Team - „ Качулката с мида показва това съвършено - безконечна дизайнерска характерност, съчетана с нов, самоуверен метод, който основава нещо неповторимо и елегантно в това време. “

Използването на панел с подобен размер, по-голям от общоприета рамка на врата или 45 листа A4, се реализира посредством експертния опит на Genesis в пресоването и извиването на корпусни панели, както и обширни вложения във висококачествени вероятни технологии за произвеждане.

Предизвикателствата от време на време са обилни. Наример - по време на процеса на разработка инженерите откриват, че размерите на аспиратора могат да се трансформират по време на процеса на боядисване във фурната. Високите температури от време на време предизвикват термична дисторция, което води до празнота от всяка страна на интерфейса сред аспиратора и вратата. За да се противодейства на това, пантите бяха подсилени с железни перли, с цел да се предотвратят отклонения в размерите по време на производството.

В допълнение, C-образна релса е прикрепена към капака и обвързвана с уплътнителни перли за възстановяване на структурната издръжливост. Резултатът - доста по-малка пролука и мечтано равнене.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР