Луиза Хей (1926 – 2017) е автор на повече от

...
Луиза Хей (1926 – 2017) е автор на повече от
Коментари Харесай

Молитвата на благодарността от Луиза Хей има невероятна сила!

 Луиза Хей (1926 – 2017) е създател на повече от 30 книги от известната логика на психиката. Най-популярната й книга „ Можете да излекувате живота си “ е издадена в 33 страни, с общо 50 милиона продадени копия.

Луиза Хей споделя в книгите си концепцията, че нашите убеждения въздействат на живота ни. Той дава принадлежности, с които можете да излекувате тялото си (психологията на болестите) и целия си живот. Луиза Хей се излекува с верните установки от рак и написа доста книги за излекуване. Молитвите от Луиза Хей имат огромна мощ. Те оказват помощ да повярвате в изцелението на вашето тяло и душа.

Молитвата на благодарността е една от най-важните молебствия в нашия живот. Това би трябвало да бъде първата молитва, която споделяме при започване на деня, и последната, която изричаме в края на деня. Това са думи, които въодушевяват вярата в най-хубавото, оказват помощ за придобиване на позитивна вероятност за живота, изпълват сърцето с наслада и обич.

Молитвата на благодарността

В дълбините на моята същина има безконечен Източник на Благодарност. Сега аз разрешавам тази признателност да извърши сърцето, тялото, разсъдъка, съзнанието ми, цялото ми създание. Тази признателност идва от мен във всички направления, докосвайки се до всичко в моя свят и се връща при мен, тъй че от ден на ден и повече да има всичко в живота ми, за което мога да благодаря.

Колкото повече признателност усещам и възвеличавам, толкоз повече съзнавам, че притокът на всички богатства е безконечен. Навикът да благодаря способства за положителното ми вътрешно положение. Благодарността е израз на моята вътрешна наслада, тя стопля живота ми с неуловимата си топлота. Благодаря на Небето за себе си и тялото си. Благодарна съм за способността ми да виждам и слушам, усещам, чувствам и допирам. Благодаря на Света за моя дом, за който се грижа с обич.

Благодаря за фамилията и приятелите си и се веселя на тяхната компания. Позволявам на другите хора да бъдат себе си в мое наличие. Благодаря на живота за работата ми и постоянно се пробвам да я правя добре. Благодаря за моите гении и качества и непрекъснато ги употребявам. Благодаря на Вселенското обилие за приходите ми и знам, че спечелвам, без значение към какво се обръщам.

Благодарна съм на цялата природа и почитам всяко живо създание. Благодаря за този ден и съм признателна за всички дни, които ще бъдат. Благодарна съм на Живота за тук, за в този момент и вечно! И това е по този начин.

източник transurfing-real

Последвайте ни в

Луиза Хей: Нещастните случаи изобщо не са „ инцидентни “!

 

Въпросът не е в това, какво случва с нас в този живот, а по какъв начин реагираме на него. Ние, без изключение, на 100% носим отговорност за всичко, което се случва с…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР