Луис Теру обръсна с електрическа самобръсначка цялото си лице, за

...
Луис Теру обръсна с електрическа самобръсначка цялото си лице, за
Коментари Харесай

Луис Теру, залят от подкрепа, докато бръсне веждите си в битка с алопецията

Луис Теру обръсна с електрическа самобръсначка цялото си лице, с цел да обръсне брадичката, бузите и веждите си, до момента в който се бори със положението на косопад плешивост.

53-годишният режисьор на документалисти се бори с алопецията - която предизвиква загуба на коса - от 2022 година и преди този момент е споделял шока си от обстоятелството, че косата над очите му пада заради болестта. Луис към този момент е взел решение да обръсне веждите си и обмисля да си татуира подправени вежди на лицето си след шокиращия си ход.

В петък Луис показа последната си актуализация с почитатели и почитатели в обществените медии, когато той показа поредност от фотоси и видео посредством своя Instagram. Телевизионната звезда носеше обикновен сив пуловер и тъмна тениска, до момента в който гледаше към камерата със своите стилни очила с черни рамки.

Феновете може би незабавно са забелязали, че веждите му липсват от изображението на корицата, и това беше по-ясно на други изображения, където той смъкна очилата си, с цел да даде по-ясен взор на веждите с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР