Луфтханза“ отговаря на предстоящата железопътна стачка в Германия с голямо

...
Луфтханза“ отговаря на предстоящата железопътна стачка в Германия с голямо
Коментари Харесай

Луфтханза“ увеличава полетите в отговор на жп стачки

„ Луфтханза “ дава отговор на идната железопътна стачка в Германия с огромно предпочитание да обезпечи безпроблемни пътувания на своите пасажери.

За да се подсигурява това, самолетната компания ще пусне по-големи самолети, като да вземем за пример „ Еърбъс А321 “, които ще усилят потенциала на всеки полет с към 40 места. И това не е всичко - „ Луфтханза “ възнамерява да обезпечи и спомагателни полети, като най-търсените направления са Франкфурт-Берлин, Мюнхен-Хамбург и Мюнхен-Берлин.

Но това не е единствено поради железопътната стачка - летните пътешествия към този момент стартират и търсенето на билети е в своя пик. Използването на по-големи самолети ще подсигурява, че всички искащи ще имат късмет да летят, без да се тормозят за наличността на местата.

Подразделението на „ Луфтханза “ - „ Юроуингс “, също ще направи всичко допустимо, с цел да удовлетвори своите пасажери, само че не разполага с благоприятни условия да усили потенциала си. Въпреки това, самолетната компания е подготвена да одобри всички, които търсят безвреден и комфортен метод за пътешестване в Германия през идващите дни.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР