Лудогорец направи ключова и много важна крачка към излизане от

...
Лудогорец направи ключова и много важна крачка към излизане от
Коментари Харесай

Лудогорец измъкна ценен успех срещу Спартак с гол в последната секунда

Лудогорец направи основна и доста значима крачка към излизане от групите на Лигата на конференциите, откакто победи Спартак (Търнава) с 2:1 като посетител.

Българският първенец взе успеха в Словакия безусловно в последната секунда, когато прецизен бе Матиас Тисера. Преди срещата в Словакия Лудогорец не беше печелил мач като посетител в групова фаза на европейски шампионат от 2019 година В хода на целия дуел обаче родният отбор доминираше, като насочи общо 19 удара и справедливо се поздрави с триумфа в края. 

Квадво Дуа изведе " орлите " напред в 74-ата минута след хубава офанзива. Само четири минути по-късно обаче Ерик Даниел изравни за домакините от Спартак. До края драмата беше цялостна, откакто Оливие Вердон пропусна дузпа в 85-ата минута. След това обаче в добавеното време резервата Матиас Тисера вкара победния гол.

Победата отреди на Лудогорец второто място в група Н с 9 точки. По същото време Нордселанд сервира огромната изненада и разгроми Фенербахче с 6:1 като хазаин и с 10 точки оглавява групата. Турският отбор е трети също с 9 пункта, само че с по-лоша голова разлика от разградчани.

На 14 декември в последния кръг Лудогорец приема Нордселанд, а Фенербахче е хазаин на Спартак (Търнава).
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР