Лудогорец и Левски ще определят лидера в Първа футболна лига

...
Лудогорец и Левски ще определят лидера в Първа футболна лига
Коментари Харесай

Битката за върха у нас сблъсква “Лудогорец” и “Левски”

" Лудогорец " и " Левски " ще дефинират водача в Първа футболна лига през днешния ден (6 октомври). Двата отбора ще спорят в Разград, а мачът от 12-ия кръг на шампионата стартира в 20:15 ч.

Съперниците през днешния ден са надлежно на първо и второ място в класирането, като ги дели единствено една точка - 27 за " Лудогорец " против 26 за " Левски ".

" Орлите " се намират в страхотна форма, макар треньорските рокади. " Лудогорец " беше поверен в ръцете на Станислав Генчев, който се оправя чудесно и натрупа триумфи освен у нас, а и в Европа. Домакините ще излязат окрилени от успеха над " Ференцварош " в Унгария в среща от груповата фаза на Лига Европа.

Снимка: Lap.bg

Всъщност разградчани са в серия от 19 мача без загуба във всички шампионати. Те записаха и 7 следващи победи. " Лудогорец Арена " пък се оказва непревземаема цитадела от началото на сезон 2019/2020 у нас, защото никой гостуващ тим не е успявал да вкара гол.

В " Левски " не липсват моментни земетресения, само че като цяло тимът демонстрира мощна игра от началото на шампионата. След равенството с ЦСКА при започване на септември, " сините " записаха четири победи.

Снимка: Lap.bg

Разград не е обичана дестинация на отбора, управителен от Петър Хубчев. В последните си 10 гостувания " Левски " няма победа, а цялостният баланс е много безапелационен - 16 победи за " Лудогорец ", 6 равенства и 4 триумфа за " сините ".

Станислав Генчев няма да може да разчита на вратаря Ренан, който претърпя интервенция от херния. Защитникът Сисиньо обаче е възобновен.

" Левски " е без контузения Станислав Костов.

Кой ще оглави класирането на Първа лига? Това ще стане ясно по-късно през днешния ден.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР