Лудогорец честити новата 2023-та година на своите фенове, като част

...
Лудогорец честити новата 2023-та година на своите фенове, като част
Коментари Харесай

Лудогорец: Честита 2023 година! Нека ни донесе 12-та титла и да изживеем големи мачове в Европа!

Лудогорец честити новата 2023-та година на своите почитатели, като част от екипа на " орлите " отправи пожелания към последователите на тима.

" Честита нова 2023 година!

ПФК Лудогорец честити на своите почитатели новата 2023 година С пожелания за доста здраве, благополучие, и незабравими моменти с обичания тим. Нека 2023 година донесе на всички нас това, за което мечтаем най-вече. Да честваме дружно 12-ата купа и да изживеем за следващ път магнетизма на огромните мачове в евротурнирите.

Анте Шимунджа, старши-треньор на Лудогорец: " Желая на всимки в Лудогорец и нашите почитатели доста здраве и наслади с тима през 2023 година "

Козмин Моци, механически шеф на Лудогорец: " Здраве и благополучие за всички в Лудогорец. Много победи и извоювани купи през 2023 година Подрепяйте ни и вярвайте в нас, както ние имаме вяра във вас ".

Георги Караманджуков, състезателен шеф на Лудогорец: " Желая на нашите почитатели и сътрудниците ми в Лудогорец най-много здраве. Успешна и здрава 2023 година. Чака ни доста работа, само че имам вяра, че ще имаме мотиви за наслада ".

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР