Лудият репортер Дани Петканов и съпругата му Александра инвестираха 100

...
Лудият репортер Дани Петканов и съпругата му Александра инвестираха 100
Коментари Харесай

Петканов и Богданска пръснаха 100 бона за голяма гъзария

Лудият кореспондент Дани Петканов и брачната половинка му Александра вложиха 100 000 лв. в ново лично жилище. Имотът, който закупило фамилията, се намира на към 4 км от звездната къща на ВИП Брадър, край село Нови хан, написа „ Телеграф”.

Имотът на Петканови се намира в „ Сентрал парк 3 Ризорт” – затворен жилищен комплекс, разполагащ с защита, търговски и медицински център. Изборът на младото семейство не е по никакъв начин инцидентен. Комплексът се намира извънредно покрай студиото, в което Даниел работи. Той е на половин километър от автомагистрала „ Тракия” и на минути от „ Цариградско шосе”.

Запознати споделят, че Петканови са се спрели на къщурка, въпреки преференциално да се предложили извънредно обширни жилища. Най-вероятно репортерът и моделката ще употребяват парцела като вила, в която да бягат от града през уикенда. До затворения комплекс се стига само с кола, по пътя не минават градски рейсове. Това е и един от плюсовете, които акцентират останалите притежатели на парцели.

Привлечени от природата и чистия въздух Петканови ще имат опцията да спортуват в гората. Те нееднократно са споделяли, че избират тренировките навън пред тези във фитнес залите.

Това е втора покупка за младото семейство, което в края на предходната година закупи първокласна къща в комплекса, прочут като „ пернишкия Бевърли Хилс” – „ Делта хил”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР