Лудата надпревара за секси ергена Виктор Стоянов е към края

...
Лудата надпревара за секси ергена Виктор Стоянов е към края
Коментари Харесай

Ето коя е единствената жена, която разплака Виктор и му заби нож в сърцето

Лудата конкуренция за секси ергена Виктор Стоянов е към края си, а участничките към този момент са в действителност безмилостни една към друга. Тази седмица гледахме следващите два трагични епизода, в които Благовеста и Марта напуснаха шоуто.

В четвъртък Виктор предложения дамите на последната групова среща, като остави само Бонбонова в имението. Съвсем предстоящо, красивото миньонче одобри доста тежко обстоятелството, че е единствената подценена от него, само че по-късно той я изненада и се оказа, че това е било скрита покана за самостоятелна среща с него. След като Виктор се появи изненадващо от храстите, до момента в който тя се припичаше на слънце и плачеше неутешимо, Бонбонова бързо изтри сълзите си и на лицето ѝ изгря необятна усмивка. В края на срещата им се оказа, че всички участнички са приготвяли вечеря освен за Виктор, както чакаха, само че и за Блага. Последваха злобни мнения, като девойките не скриха яда си, че Блага е била на самостоятелна среща. След като обаче тя разкри възприятията си към него, които явно не са споделени, той се възползва от "Церемонията на розата ", с цел да я изпрати назад у дома.

В идващия епизод в петък, Виктор пожела да разбере дали друга участничка изпитва усеща към него и това беше Марта. Тя от своя страна, почувствала се притисната от въпросите на ергена, призна че към момента обича някогашния си мъж и не е подготвена да продължи напред. Виктор не можа да прикрие разочарованието си, изключително откакто Марта му предложи да бъдат "просто другари " и тя бе идната, която напусна предаването. По всичко проличава, че въпреки да изпитва най-силни благосклонности към Александра, Стоянов е имал такива и към Марта. Друг любопитен факт е, че тя беше единствената участничка в шоуто, която той изпрати с думите "винаги ще бъда твой другар ". Нещо повече - до този миг не бяхме виждали Виктор да се разделя толкоз дълго с някоя от дамите в предаването и ясно личеше, че не желаеше Марта да напусне. Но уви - не разполагаше с различен избор, откакто тя намерено съобщи, че не изпитва никакви сантиментални усеща към него. Припомняме ви, че Марта също по този начин е единствената от участничките, която предразположи Виктор да бъде открит във връзка с това какво изпитва към детето на някогашната си другарка и какъв брой му липсва. Тогава видяхме той за пръв път да се разплаче, до момента в който хубавицата просто го изслушваше и правеше опити да го утеши. Ергенът в никакъв случай не си е разрешавал да бъде толкоз уязвим пред някоя от другите претендентки за сърцето му.

След отпадането си от шоуто Марта разяснява и най-горещата тематика от предаването, а точно връзките на дамите с любимката на Виктор - Александра, като беше безапелационна, че хипнотерапевката е напълно отговорна за обстановката, в която се намира.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР