Лозан Панов изуми привържениците си, признавайки, че умишлено не е

...
Лозан Панов изуми привържениците си, признавайки, че умишлено не е
Коментари Харесай

Лозан Панов изуми своите. Искал да реже лозичката до здраво

Лозан Панов изуми последователите си, признавайки, че съзнателно не е направил акция и е изгубил президентската конкуренция.

Изборите, които направих, не могат да завоюват президентски мандат, само че са една опция да се преброим какъв брой измежду нас са свободните хора. Защото в природата, с цел да може лозичката да даде прекрасен плод, преди този момент тя би трябвало да се изреже до крепко, написа Панов в профила си във Facebook.

Ето цялото пояснение на Лозан Панов:

Верни другари,

Знаете, че преди избори се споделят доста лъжи и се премълчават доста истини. Аз направих тъкмо противоположното и то с цялостното схващане, че на страната на истината би трябвало да си подготвен да платиш и цената на истината.

Изборите, които направих, не могат да завоюват президентски мандат, само че са една опция да се преброим какъв брой измежду нас са свободните хора. Защото в природата, с цел да може лозичката да даде прекрасен плод, преди този момент тя би трябвало да се изреже до крепко. Най-доброто време за това е преди настъпването на зимата, само че в никакъв случай в мразовито време. Подрязването задоволително рано, преди мразовитите дни и нощи, ще даде опция на " раните " да заздравеят. Така лозата ще пораства бързо и ще се ускори през идващите години.

Благодаря Ви, правилни другари, от все сърце за цялата поддръжка, която ми дарихте. Тя не се мери в изборни гласове, а в споделени полезности. Именно в тях се крие здравият корен на лозата, който може да донесе огромен благодат на всички българи. Тази поддръжка значи доста за мен, защото тя ускори вярата ми, че в идеята " България на свободните и почтени хора " има живот.

Поведението на Лозан Панов втрещи поддръжниците му още по време на акцията. В понеделник една от организациите, които го поддържаше - " Правосъдие за всеки " се извини, по тази причина че е издигнала кандидатурата му за президент. " Изборите минаха, резултатите са тук, време е за равносметка и тя не е приятна ", написа адв. Емил Георгиев, който е едно лицата на гражданската организация.

Той описа, че е взел участие в инициативния комитет, издигнал Лозан Панов като претендент в президентската конкуренция.

" С убеждението, че издигаме потвърдил се във времето войник за правораздаване, управленец, достигнал кариерния си връх в правосъдната власт, подготвен да бъде общественик на още по-високо ниво. Проведената от Панов и екипа му акция ми сподели, че съм сбъркал. Не бях част от този екип, като това се отнася до съвсем целия предприемчив комитет, може би като се изключи един-двама души от него ", споделя адв. Георгиев.

Той съобщи, че още в самото начало е имало медийни участия на Панов " с неразбираеми и даже стъписващи тези ". Първата е била тезата му, че Румен Радев е трябвало да направи всичко за сформиране на държавно управление, в това число с присъединяване на ГЕРБ и Движение за права и свободи.

" Правосъдие за всеки " са повдигнали въпроса какво тъкмо приказва Панов, само че от щаба му са дали отговор, че той имал оперативна автономия.

" Отчитам присъединяване си в това начинание като неточност, за която скърбя и се оправдавам. Каузата, стояща зад него, обаче си остава. Тя е по-голяма и по-важна от всевъзможни кандидатури, поради което и аз оставам с нея ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР