Ловеч. Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова поздрави на 24

...
Ловеч. Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова поздрави на 24
Коментари Харесай

Кметът на Ловеч поздрави родителите на първото бебе за 2022 г., както и на бебето от края на 2021 г.

Ловеч. Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова поздрави на 24 януари 2022 година родителите на първото бебе, родено в Ловеч за 2022 година, както и родителите на бебето, което отзнаменува края на 2021 година, оповестиха от общината. Традиционната среща тази година се организира с известно забавяне заради наложената карантина на част от родителите.
Първото бебе за 2022 година, родено в ловешката болница, е Радослав Радославов Пламенов. Малкият Радослав се роди на 3 януари в 8,30 часа. Щастливите родители са Салвета Младенова и Радослав Йочков, работят в цех „ Осъм “ АД.

Бебето, което се роди към финала на 2021 година, е Калоян Добринов Цветанов. Това стана на 22 декември 2021 година в Плевен. Калоян обаче е ловешки гражданин, родителите му са Светла Христова и Добрин Цветанов, работят в Месокомбинат - Ловеч АД.

Кметът Корнелия Маринова поздрави родителите за радостното събитие. Тя пожела децата да порастват здрави и умни, да обичат своето отечество, да бъдат буйни и мощни възпитаници, тъй като по този начин носят по-голяма наслада на своите родители. Това разсъни мемоари у бащата Радослав Йочков, който призна, че преди 30 години е бил избухлив възпитаник в учебно заведение „ Васил Левски “ с шеф Корнелия Маринова. Родителите споделиха още прекарвания и усещания от радостните събития, като Салвета и Радослав похвалиха отличните условия и грижовното връзки в ловешкото АГ-отделение.

Младите майки получиха букет цветя и специфични документи с имената на бебета. На бащите бяха връчени пакети с детски такъми в помощ за развъждането на своите синове.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР