Ловеч. Кметът на Ловеч Корнелия Маринова изпрати поздравителни адреси до

...
Ловеч. Кметът на Ловеч Корнелия Маринова изпрати поздравителни адреси до
Коментари Харесай

Кметът на Ловеч Корнелия Маринова изпрати поздравителни адреси до военните поделения и гарнизони в региона по повод Гергьовден

Ловеч. Кметът на Ловеч Корнелия Маринова изпрати приветствени адреси до военните поделения и гарнизони в района, както и до началника на защитата на Република България адмирал Емил Ефтимов за мотив Гергьовден - Ден на храбростта и празник на Българската войска. Това оповестиха от пресцентъра на Община Ловеч .
„ В празничния ден да си напомним за славните борбите, водени край стените на Ловешката средновековна цитадела, както и край всички останали български твърдини. Да сведем чело пред храбростта, героизма и патриотизма на българските офицери, сержанти и бойци! Нашата войска постоянно е била поръчител за сигурността на страната. Затова всички се обръщат с почитание и дълбока благодарност към българската армия, която продължава делото на нашите героични прародители в новите действителности на Европейския съюз и НАТО “, се споделя в адреса.
Кметът на Ловеч пожелава на военнослужещите здраве и триумфи! Корнелия Маринова поздравява и хилядите именици, както и животновъдите у нас, които също честват на Гергьовден! Нека Свети Георги Победоносец бди над тях и да им дава здраве и благополучие!

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР