Love it: тридневен живот на батерията, за да сте напълно

...
Love it: тридневен живот на батерията, за да сте напълно
Коментари Харесай

Нов смартфон на Nokia вече и в България, носи 3 версии на Android

Love it: тридневен живот на батерията, с цел да сте изцяло спокойни Trust it: предпазен за по-дълго с три години месечни актуализации на сигурността, два пъти повече от конкурентните устройства Keep it: три версии на Android – идва с най-новата версия на Android 12, квалифициран за бъдещето с още две и с емблематичното за телефоните Nokia качество на направата за ненадмината устойчивост Recycle it:  След няколко години прилагане, можете да се освободите от него без заплаха за околната среда с нашата самодейност за преработване
Новото попълнение в смарт телефон портфолиото на HMD Global, Nokia G11 Plus, към този момент се продава в България. Още с покупката му можете да се възползвате от преимуществата на Android 12 и емблематичния за марката дългогодишен живот на батерията – до три дни единствено с едно зареждане.

Водещи в сектора актуализации за по-дълъг живот

С два пъти повече постоянни ъпдейти на сигурността от конкурентните устройства, Nokia G11 Plus подсигурява, че вашето наличие и онлайн действия са предпазени и в този момент, и за години напред. Поддържа се както отключване с пръстов отпечатък, по този начин и с лицево различаване за цялостно успокоение, а с режима " Маска " използването му е елементарно във всяка обстановка.



Можете да се насладите на най-новия Android 12 в целия му искра - от по-персонализиран потребителски интерфейс до скролване на скрийншотовете. Благодарение на обещанието за двугодишен софтуерен ъпгрейд на Nokia G11 Plus, към този момент можете да очаквате свежите функционалности и нововъведения, които ще донесе идната версия на Android.

След години, когато пристигна време да „ пенсионирате “ Nokia G11 Plus, можете да разчитате, че HMD Global ще рециклира устройството, като даде нов живот на частите му и понижи въздействието на електронния боклук върху околната среда.

Премиум дизайн на щадяща портфейла цена

Nokia G11 Plus е с тъничък корспус и грациозен скандинавски дизайн, в който е „ опакована “ мощната му батерия с тридневен живот. Тя ви дава успокоение, даже в случай че забравите зарядното у дома по време на уикенда отвън града. Налична единствено в телефоните Nokia, функционалността Super Battery Saver ще ви обезпечи спомагателни няколко часа, когато имате най-голяма потребност от тях.

Здравият поликарбонатен корпус е строго тестван за устойчивост и се предлага в цветно покритие, което красиво трансформира нюанса си на друга светлина.

Камера за фотоси, почтени за шерване

50-мегапикселовата камера се подкрепя от технология с изкуствен интелект, с цел да основава ясни и динамични фотоси при всякаква осветеност, тъй че можете да деянията творчеството си. Режимът " Super Night " ще се погрижи детайлите да са ясни и в най-тъмните часове на денонощието.

Съобразеният с търсенето на потребителите размер на HD+ екрана от 6,5 инча е в златната среда – комфортен е и за захват с ръка, и за слагане в джоба. Безпроблемното преживяване с помощта на честотата на освежаване от 90 Hz трансформира Nokia G11 Plus в мечтаното устройство за работа и развлечения.

Nokia G11 Plus е разполагаем в България в цвят Blue и настройка 4/64 на целесъобразна цена 309 лв..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР