Лошото момиче на Холивуд - американската актриса Линдзи Лоън, се

...
Лошото момиче на Холивуд - американската актриса Линдзи Лоън, се
Коментари Харесай

Линдзи Лоън се омъжи тайно

Лошото момиче на Холивуд - американската актриса Линдзи Лоън, се е омъжила скрито.

В обява в Instagram певицата назовава досегашния си другар Бадер Шамас "моя брачен партньор ". 36-годишната актриса, родена в Ню Йорк, разгласи годежа си с 35-годишния Бадер през ноември предходната година, предава БГНЕС. Двамата се срещат от 2020 година

"Аз съм най-щастливата жена на света. Ти ме откри и знаеше, че желая благополучие и берекет. Сега получавам всичко това по едно и също време ", написа в поста Лоън. Близо 10,9 милиона души са нейни почитатели в мрежата.

Шамас e помощник-вицепрезидент на капиталовата компания Credit Suisse в Дубай, където Лоън живее през последните седем години. През май 2020 година майката на звездата Дина разяснява Бадер с думите „ сега Линдзи се среща с прелестен човек “.

Линдзи Лоън е една от най-спорните персони на Холивуд. С кариера, стартирала още от детските ѝ години, актрисата дълго се луташе сред неспирните купони, алколохлата и наркотичната си взаимозависимост. Най-добра другарка на Бритни Спиърс и Парис Хилтън, трите звезди са известни купонджийки в Меката на киното.

Лоън се е срещала със Ставрос Ниархос, DJ Саманта Ронсън, Уилмър Валдерама и Арън Картър. Била е сгодена за руснака Егор Тарабасов, само че двойката се раздели през 2016 година, откакто бяха снимани да се замерят с мобилен телефон на плажа. По време на изявление за съветска телевизия Лоън даже признава, че е купила сама годежния си пръстен при годежа ѝ с руснака през септември 2015 година След поредност кавги и побоища, двойката най-сетне се раздели.

Преди дни актрисата подписа контракт за два кино лентата с Netflix и ще взе участие в идната сантиментална комедия Falling for Christmas.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР