Лошият дъх доказано отблъсква! Той ни кара да страним от

...
Лошият дъх доказано отблъсква! Той ни кара да страним от
Коментари Харесай

Храните, които ще елиминират лошия дъх

Лошият мирис потвърдено отблъсква! Той ни кара да страним от близките и да заобикаляме връзка. Дори още по-лошо, постоянно въздейства върху самочувствието на човек.
Много могат да се окажат причинителите на неприятния мирис. Често пъти той се дължи на болен зъб или потреблението на миризливи храни, какъвто е чесънът, да вземем за пример.
Ако вечерта сте консумирали този зарзават, то на идващия ден няма по какъв начин да се отървете от неприятните миризми, в случай че не похапнете небързо тези няколко храни:
Лимони
Не всеки е последовател на цитруса, който оставя киселинни нотки в устата ни. Жълтият плод обаче е в положение да ни избави от неприятните за близките миризми, които няма по какъв начин да бъдат обезвредени само след измиване на зъбите.

 Лесен и сполучлив метод да се отървете от неприятния мирис Лесен и сполучлив метод да се отървете от неприятния мирис
Oбикнoвeнaтa coдa зa самун мoжe дa имa тeрaпeвтични пoлзи зa някoи здрaвocлoвни прoблeмa, cпoрeд лeкaри във Вeликoбритaния. Бритaнcки e...
За предпочитане е да вземете един лимон, да го измиете доста усърдно и по-късно да загризете кората му. Започнете да смучете от сока на плода, до момента в който издържите. Има хора, за които това не ще съставлява компликация, даже в противен случай. Това са последователите на киселия усет, които даже изпитват приятност, до момента в който похапват лимони.
Ако обаче сте на открито и събитията не ви разрешават да третирате дъха с кората на лимона, бихте могли да си поръчате чаша вода с комат лимон. Също прави страхотна работа.
Магданоз
Осен, че е съвършената фалшификация към всяко едно ядене, свежестта на магданоза би могла да ни лиши от неприятния мирис и освен това съвсем мигновено. Нужно е да си извършите гаргара с чай от магданоз или да сдъвчете няколко стръка. Веднага ще усетите разликата.

 Ужасяващите последствия от нередовното миене на зъби Ужасяващите последствия от нередовното миене на зъби
На всеки е прочут здравословният най-малко от миене на зъбите два пъти на ден. Срамната загадка на доста хора обаче е, че пропущат таз...
Ябълки
Ябълките са плодове, извънредно богати на фибри. Те подтикват слюноотделянето и по този метод пречистват езика и наред с това се усъвършенства дъха.
Мента
Свежа и извънредно обичана, ментата се употребява както за приготвянето на чай, по този начин и за попречване на неприятния мирис. Сдъвчете няколко листа и вижте разликата.
Опитайте и няма да съжалявате!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР