Лошият дъх доказано отблъсква! Той ни кара да страним от

Лошият дъх доказано отблъсква! Той ни кара да страним от ...

Храните, които ще елиминират лошия дъх

Лошият дъх доказано отблъсква! Той ни кара да страним от околните и да избягваме комуникация. Дори още по-лошо, често влияе върху самочувствието на човек.
Много могат да се окажат причинителите на лошия дъх. Често пъти той се дължи на болен зъб или консумацията на миризливи храни, какъвто е чесънът, например.
Ако вечерта сте консумирали този зеленчук, то на следващия ден няма как да се отървете от неприятните миризми, ако не похапнете небързо тези няколко храни:
Лимони
Не всеки е привърженик на цитруса, който оставя киселинни нотки в устата ни. Жълтият плод обаче е в състояние да ни избави от неприятните за околните миризми, които няма как да бъдат неутрализирани единствено след измиване на зъбите.

Лесен и ефикасен начин да се отървете от лошия дъх Лесен и ефикасен начин да се отървете от лошия дъх
Oбикнoвeнaтa coдa зa хляб мoжe дa имa тeрaпeвтични пoлзи зa някoи здрaвocлoвни прoблeмa, cпoрeд лeкaри във Вeликoбритaния. Бритaнcки e...
За предпочитане е да вземете един лимон, да го измиете много старателно и след това да загризете кората му. Започнете да смучете от сока на плода, докато издържите. Има хора, за които това не ще представлява трудност, дори напротив. Това са привържениците на киселия вкус, които дори изпитват наслада, докато похапват лимони.
Ако обаче сте навън и обстоятелствата не ви позволяват да третирате дъха с кората на лимона, бихте могли да си поръчате чаша вода с резен лимон. Също върши страхотна работа.
Магданоз
Осен, че е перфектната подправка към всяко едно ястие, свежестта на магданоза би могла да ни лиши от лошия дъх и при това почти моментално. Нужно е да си направите гаргара с чай от магданоз или да сдъвчете няколко стръка. Веднага ще усетите разликата.

Ужасяващите последици от нередовното миене на зъби Ужасяващите последици от нередовното миене на зъби
На всеки е известен здравословният минимум от миене на зъбите два пъти дневно. Срамната тайна на много хора обаче е, че пропускат таз...
Ябълки
Ябълките са плодове, изключително богати на фибри. Те стимулират слюноотделянето и по този начин пречистват езика и наред с това се подобрява дъха.
Мента
Свежа и изключително любима, ментата се използва както за приготвянето на чай, така и за предотвратяване на лошия дъх. Сдъвчете няколко листа и вижте разликата.
Опитайте и няма да съжалявате!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com