Лошите новини за селекционера на България Георги Дерменджиев и Левски

...
Лошите новини за селекционера на България Георги Дерменджиев и Левски
Коментари Харесай

Ужасът в националния тим продължава! И Ники Михайлов е с коронавирус

Лошите вести за селекционера на България Георги Дерменджиев и Левски не престават. Капитанът на " сините " Николай Михайлов също е с позитивен тест за ковид и напуща лагера на " лъвовете ", като влиза в 14-дневна карантина, осведоми " Sportal.bg ". 32-годишният вратар се очакваше за пази за " трикольорите " в идните мачове от Лигата на нациите с Финландия и Република Ирландия, откакто Пламен Илиев има травма в кръста и е навън за дуелите. Утре пък България има контрола с Гибралтар (от 19:30 часа).

Новината е доста неприятна и за клубния отбор на Михайлов. До през днешния ден общо 13 играчи на " сините " бяха с позитивен тест за COVID-19. Сега към този момент и опитният вратар се причислява към листата.

Така сигурно Ники Михайлов е навън и за мача с ЦСКА, който " сините " ще упорстват още повече да бъде отсрочен, защото няма задоволително футболисти в наличност. Двубоят е по стратегия на 21 ноември.

Дерменджиев пък остава разполагаем с Мартин Луков и Иван Караджов, като се чака да бъде извикан и трети вратар.

Михайлов се причислява към Кирил Десподов, Пламен Илиев, Георги Костадинов, Тодор Неделев, Антон Недялков и Исмаил Иса, които пропущат мачовете с Гибралтар, Финландия и Република Ирландия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР