LOS ANGELES, CA - APRIL 16: (L-R) Jeffrey Wright, Thandie

...
LOS ANGELES, CA - APRIL 16: (L-R) Jeffrey Wright, Thandie
Коментари Харесай

„Западен свят“ мина по червения килим в Лос Анджелис Днес е българската предпремиера

LOS ANGELES, CA - APRIL 16: (L-R) Jeffrey Wright, Thandie Newton, Evan Rachel Wood and James Marsden attend the Los Angeles Season 2 premiere of the HBO Drama Series WESTWORLD at The Cinerama Dome on April 16, 2018 in Los Angeles, California. (Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic for HBO)
Звездите от хитовия автентичен сериал на HBO “Западен свят “ минаха по аления килим за предпремиерата на втория сезон в Лос Анджелис. Днес пък е специфичното събитие в София, на което ще има предпремиерно лъчение на първия епизод от новия сезон – цели 5 дни преди премиерата на 23 април, понеделник. Очаквайте по-късно живи включвания и в нашата Фейсбук страница и YouTube канала ни, защото сме измежду формалните посетители на събитието.

У нас за момента няма да дойдат артисти, само че софиянци могат да видят някой и различен андроид – ще разберем след българската предпремиера. Феновете на сериала чакат и да се срещнат онлайн през есента с Анфжела Сарафиян, която играе андроида Клементайн. Албанката с изумрудени очи идва у нас като един от специфичните посетители на Aniventure ComicCon по покана на HBO България и уредниците на събитието.

Вижте в галерията какви тоалети избраха за предпремиерата в Лос Анджелис, актьорите от новия сезон. Неизменна на стила си да бяга от клишето с роклите, Евън Рейчъл Уд избра непоколебим костюм, който предава комбинацията от мощ и мекост на героинята й Долорес. Танди Нютън заложи на пъстър и провокативен тоалет, още веднъж с панталон и в нюансите на черница. Същия цвят за костюм избра и сътрудника и Джеймс Марсдън. Анджела Сарафиян бе ослепителна в дълга блестяща бяла рокля с присъщото за стила й надълбоко деколте.
 © 2018 HBO, Inc. All rights reserved
Развитието на историята се случва под надслова „ Хаосът завладява всичко “ и в случай че съдим по филмовите откъси следва да забележим обрати, които засягат морални въпроси. Кое е човешко и къде са границите на разрешеното, когато става дума за основаното от индивида и правото на основателя да разполага с живота на творението си. А дали пък в случай че човечеството сътвори изкуствен интелект, той би имал право на личен живот?
 © 2018 HBO, Inc. All rights reserved
Първият епизод на втория сезон на „ Западен свят “ ще се излъчи от 21:00 часа на 23 април, в понеделник, като ще бъде наличен в онлайн стрийминг платформата HBO GO още от 5 часа сутринта. Имате още няколко дни, с цел да си припомните историята, като изгледате първия сезон в HBO GO.
 © 2018 HBO, Inc. All rights reserved  © 2018 HBO, Inc. All rights reserved
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР