Лос Анджелис Лейкърс загубиха втори пореден двубой от Лятната лига

...
Лос Анджелис Лейкърс загубиха втори пореден двубой от Лятната лига
Коментари Харесай

Бол възкръсна с трипъл-дабъл, но Тейтъм пак обра овациите

Лос Анджелис Лейкърс изгубиха втори следващ дуел от Лятната лига в Лас Вегас, само че този път провалянето остана на назад във времето, а повода за това бе представянето на Лонзо Бол. Въпреки загубата с 81:86 от Бостън, определеният под №2 в Драфта предишния месец баскетболист възкръсна и затвори устите на критиците, които го раздраха след трагичното му показване при предходния дуел, който бе против Клипърс.

Може би най-коментираният избор в историята на Драфта записа " трипъл-дабъл " против Селтикс. Лонзо игра 34 минути и още веднъж не бе безапелационен в стрелбата (5/13 от игра), само че се отличи с 11 точки, 11 битки и 11 асистенции. Гардът добави 1 чадър, 1 отнета топка и 4 неточности. Най-големият от синовете Бол се понрави с решенията си в нахлуване, където показва отлични визии за играта и намираше съотборниците си по прелестен метод.

Кайл Кузма вкара 31 точки за Лейкърс, до момента в който Брендън Инграм, който бе най-хубав през вчерашния ден, този път остана единствено с 13, само че компенсира с 8 битки и 2 асистенции..

Избраният незабавно след Бол в Драфта Джейсън Тейтъм продължи да впечатлява и този път изведе Бостън до триумф с 27 точки и 11 битки. Крилото също добави по 1 отнета топка и 1 чадър и стреля мощно обичайно с 8/10 за 2 точки и 1/1 от тройката, както и 8/8 от наказателната линия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР