Лорънс Строл-старши – основният акционер в Астън Мартин – автомобилната

...
Лорънс Строл-старши – основният акционер в Астън Мартин – автомобилната
Коментари Харесай

Строл-старши иска титлата с Астън Мартин

Лорънс Строл-старши – главният акционер в Астън Мартин – автомобилната компания и едноименния отбор във Формула 1, най-сетне видя първите съществени резултати от вложенията си в спорта – в неделя отборът му разполагаше с втората най-бърза кола и Фернандо Алонсо се качи на подиума.

Канадският предприемач е извънредно упорит и даде да се разбере, че няма да се задоволи с втори и трети места.

„ Колкото по-упорито работя, толкоз повече ми се усмихва шансът – изясни Строл-старши пред Sky Sports. – Преди две години споделих, че имаме 5-годишен проект да се борим за международната купа. Много хора се усъмниха в думите ми, което е обикновено предвид на това къде беше отборът по това време. ”
 Защо Макс желае Алонсо да се бори за купата Защо Макс желае Алонсо да се бори за купата
Строл-старши обезпечи спомагателен взор към развиването на Астън Мартин.
 Хорнър: Колата на Астън Мартин наподобява на остарял Ред Бул Хорнър: Колата на Астън Мартин наподобява на остарял Ред Бул
„ Аз направих, ние направихме съществени промени – добави бащата на Ланс Строл. – Разполагаме с най-хубавата база, само че ще сме там от 1 май, тъй че триумфите тази година няма да се въздействат от това. Но ние имаме визия, ще побеждаваме. Работим по проекта, за който споделих преди две години. Това е първата стъпка – подиумът на Фернандо. Много се гордея с това. Гордея се и с Ланс, който незабавно след интервенцията си ми сподели, че ще кара в Бахрейн. ”
 Лекарите споделили на Строл, че ще се възвърне за Мелбърн Лекарите споделили на Строл, че ще се възвърне за Мелбърн
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР