Лондонските съперници Челси и Тотнъм ще се срещнат за трети

...
Лондонските съперници Челси и Тотнъм ще се срещнат за трети
Коментари Харесай

Челси продължава да гради комплекс на Тотнъм с 3-та среща за 18 дни, този път е Висшата лига

Лондонските противници Челси и Тотнъм ще се срещнат за трети път в последните 18 дни, откакто първо играха два мача за полуфиналите в Купата на Лигата (и двата извоювани от " сините " ), а през днешния ден, неделя, 23 януари, излизат още веднъж един против различен на " Стамфорд Бридж " от 18:30 часа българско време.

Този път мачът е във Висшата лига, като Челси към този момент е в серия от четири следващи победи над този противник във всички шампионати. Коефициентът на efbet още веднъж Томас Тухел и компания да победят е 1,75, до момента в който за възмездие и триумф в интерес на Антонио Конте и момчетата му е 5,00 (равенството е оценено на 3,95).
Тотнъм и " комплексът " му от Челси
В цели 10 следващи мача във всички шампионати сред тези столични противници Тотнъм не може да стигне до триумфа. В тях Челси е излизал като краен победител при цели девет случая (само един не е в постоянното време), до момента в който " шпорите " един път са стигали до тъждество, от което да завоюват нещо. Любопитното е, че при единствено три от тези 10 срещи е имало над 2,5 попадения (и в едвам три мача е имало гол/гол).

Коефициентът този път да има над 2,5 попадения в дуела е 2,00, до момента в който за под 2,5 е 1,90. Съответно ставката за това и двата отбора да съумеят да се разпишат в противниковата врата е 1,95, а тъкмо толкоз е и за няма гол/гол - 1,95.

Въпреки че това е градско дерби и има напрежение сред тимовете, за последните три мача във всички шампионати сред тях са раздадени единствено общо два жълти картона. За съпоставяне - в трите дуела преди тях бяха раздадени общо 15 картона - приблизително по 5 на мач.



Коефициентът за над 4,5 картона в мача сред Челси и Тотнъм е 1,95, до момента в който за под 3,5 е 3,00. Специалният залог на efbet пък дава ставка от 20,00 за това да има червен картон в срещата и той да пристигна още през първото полувреме.
Малко корнери на мачовете сред Челси и Тотнъм
За последните девет дуела сред тези противници единствено в два от случаите е имало двуцифрен брой изпълнени ъглови удари общо от двата отбора. Коефициентът на efbet и този път да не е двуцифрен броят изпълнени корнери - под 9,5, е 2,30, до момента в който за над 11,5 ъглови удара е 2,45.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР