Лондон. Живата легенда в тежка категория на бокса Тайсън Фюри

...
Лондон. Живата легенда в тежка категория на бокса Тайсън Фюри
Коментари Харесай

Тайсън Фюри: Ще прегазя Александър Усик като камион

Лондон. Живата легенда в тежка категория на бокса Тайсън Фюри се закани, че ще прегази своя сътрудник Александър Усик. Циганският крал държи купата в тежка категория на WBC, а Усик държи останалите 4 пояса.

Много почитатели желаят най-сетне да гледат пердах за сливане на златото в тежка катеегория, само че за жалост Антъни Джошуа задейства клаузата за неотложен реванш с Усик. Тази година Александър се оправи с Джошуа и го смъкна от трона.

Фюри от своя страна постави точка на враждата с Дионтей Уайлдър и още веднъж го нокаутира в трилогията им. В една от последните си изяви за медиите Тайсън показа какво следва за него и се закани на всеки предстоящ противник:

Не ме интересува с кого ще се удрям. Ще се съглася на пердах с този дребен крайцер и ще го напляскам добре. Ще го прегазя като камион, както направих с Дионтей Уайлдър. След това ще го обърна и ще го прегазя още веднъж.

Това ще направя с него. Твърде дребен е. Кога ще се удрям още веднъж? През февруари или март това е с милион % акуратност. В противоположен случай ще уволня всичките си промоутъри и ще основа наша промоутърска организация.

Името ще бъде " Циганският крал ", това е несъмнено. Каквото ще се случи, ще се случи. Не ме интересува, тъй като всички те са единствено тренировки за мен, ще унищожа всеки мъж, който се изправи пред мен.

Източник:
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР