Лондон. Британските войски, които помагат с обучението на украинската армия,

...
Лондон. Британските войски, които помагат с обучението на украинската армия,
Коментари Харесай

The Guardian: Великобритания изтегля военните си от Украйна

Лондон. Британските войски, които оказват помощ с образованието на украинската войска, ще изоставен Украйна този уикенд, сподели министърът на въоръжените сили Джеймс Хипи, като предизвести, че Русия може да стартира офанзива „ без предизвестие “, написа английският вестник The Guardian

Хипи сподели, че дребният брой личен състав на Обединеното кралство, изпратен да образова украинските войски за потребление на противотанкови ракети, ще бъде изтеглен, дружно с към 100 души, които са помагали в по-широко образование на войските като част от интервенция „ Орбитал ”.

Великобритания, както и всички други съдружници в НАТО, съобщи, че няма да води война против никаква съветска офанзива, позиция, повторена от министъра в изявление за Военновъздушни сили. Украйна не е член на НАТО, макар че през 2008 година й беше обещано заричане, че един ден ще може да се причисли.

„ Няма да има английски войски в Украйна, в случай че избухне спор там “, сподели Хипи. " Те ще си тръгнат през уикенда. "

Военната евакуация следва поредност от предизвестия, почнали от Съединени американски щати, само че подкрепени от Обединеното кралство, че Русия е събрала сили, способни да нахлуят в Украйна. Джейк Съливан, консултант по националната сигурност на Съединени американски щати, сподели в петък вечерта: „ Ние сме миг, когато нашествието може да стартира когато и да е.

Западното разузнаване се притеснява, че най-вероятният сюжет при положение на спор е съветските сили да подхващат светкавична офанзива, ориентирана към обкръжаването на Киев, град с повече от 3 милиона души, и да се опитат да наложат промяна на режима. Като първа стъпка силите на Москва ще се стремят бързо да обезвредят украинската войска посредством светкавична офанзива.

Сега Русия е в положение да нападна „ доста, доста бързо “, сподели Хипи, макар че съобщи, че се надява да не се реализира инвазия. Той сподели пред BBC: „ Сега сме уверени, че артилерийските системи, ракетните системи и военновъздушните сили са на мястото си, което ще разреши на Русия да стартира, без предизвестие, офанзива против Украйна.

Военното евакуиране последва предизвестие на Министерството на външните работи в петък към английските жители, което ги прикани да изоставен Украйна неотложно, до момента в който комерсиалните полети към момента са налични и сухопътната граница с Полша остава отворена.

Превод и редакция: Юлиян Марков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР