Лондон. Бившият британски министър-председател Гордън Браун заяви, че привържениците на

...
Лондон. Бившият британски министър-председател Гордън Браун заяви, че привържениците на
Коментари Харесай

The Daily Mirror: Според Гордън Браун противниците на Брекзит биха успели да спечелят, ако се проведе втори референдум за членството на Великобритания в ЕС

Лондон. Бившият английски министър-председател Гордън Браун съобщи, че последователите на оставането на страната в Европейски Съюз биха спечелили втори референдум по Брекзит и съпостави излизането на Англия от Съюза с евакуацията на армията на страната при Дюнкерк в първите години на Втората международна война, написа The Daily Mirror.
Според някогашния министър-председател предстоящ референдум би отменил решението от юни 2016 година „ Вярвам, че при верния миг бихме съумели да спечелим европейски референдум, в случай че подобен се организира “, съобщи той, само че предизвести, че подобен не би трябвало да се организира незабавно.
„ Не сме провели работа по увещание на гласувалите за овакантяване да трансформират мнението си. Не би трябвало да диктуваме гледната си точка и да им споделяме, че бъркат. Не претърпявам да споделям на хората, че бъркат “, добави той.
Министър-председателят на Англия в интервала сред 2007 и 2010 година съпостави решението за напускането на Европейски Съюз с Дюнкерк, когато от Северна Франция биват евакуирани 338 хиляди английски бойци.

Превод и редакция: Виктор Турмаков
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР