ЛОНДОН (АП) — Юлия Навална избягваше камерите, оставайки на заден

...
ЛОНДОН (АП) — Юлия Навална избягваше камерите, оставайки на заден
Коментари Харесай

Юлия Навальная веднъж избягваше светлината на прожекторите. Сега тя е най-новият опозиционен лидер в Русия

ЛОНДОН (АП) — Юлия Навална избягваше камерите, оставайки на назад във времето, до момента в който нейният брачен партньор, съветският опозиционен водач Алексей Навални, се издигна до най-големия зложелател на президента Владимир Путин.

Но след гибелта му в пандиза предходната седмица, тя излезе на сцената, която нормално е непокътната за висши политици в Мюнхен, и даде обещание, че Путин и неговите съдружници ще бъдат изправени пред правораздаването за гибелта му. По-късно тя тържествено се закле: „ Ще продължа работата на Алексей Навални. “

Това беше амбициозно изказване от жена, която един път сподели в изявление за съветското издание на Harper's Bazaar, че нейната „ основна задача “ се грижеше за децата и дома на двойката.

Новата работа на Юлия Навальная ще води съветската съпротива през един от най-мрачните и бурни интервали в нейната история.

Опозицията е раздробена и гибелта на Навални й нанесе сериозен удар. Въпросът в този момент е дали Навална може да събере войските на брачна половинка си и да работи с други опозиционни групи, с цел да отпр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР