Лолита Османова чака годежен пръстен от Гришо за Свети Валентин

...
Лолита Османова чака годежен пръстен от Гришо за Свети Валентин
Коментари Харесай

Лолита чака годежен пръстен от Гришо

Лолита Османова чака годежен пръстен от Гришо за Свети Валентин в неделя. Това е най-обсъжданата догадка в мрежата, откакто едновременно двамата направиха загадъчни послания. Милионерката пусна в мрежата показване на 5 неповторими годежни пръстени на кралски особи. А Григор пък разгласи в изявление, че е подготвен с подарък за Свети Валентин. Всичко това идва на фона на видеото, запечатало за първи път целувката сред двамата след мач на първата ни ракета.

Два дни преди Деня на влюбените Османова показа в един от профилите си фотоси на топ 5 лъскави годежни пръстени, които известни кралски особи са получавали през годините. Феновете на Гришо незабавно видяха в това знак, че хубавицата му загатва да й изиска ръката.

„ Свети Валентин идва – време е да ви опиша за най-трогателните сантиментални истории и да покажа най-луксозните сватбени бижута и тоалети. Подготвям доста забавни неща за вас, само че дано стартираме с бижута... “, изясни Лолита в Instagram, където постоянно разкрива своите желания за облекла, обувки и аксесоари. В постовете си тя обръща внимание и на дрешника на най-известните дами в кралските фамилии.

„ Гриша! Това с тези пръстени е намек да ѝ предложиш. Не се неистини! “, бързо реагира българин, последвал профила на Лолита.

В същото време в петък Гришо съобщи: „ Винаги има обич. Вече съм купил подарък, доста съм удовлетворен от него. Харесва ми. Всички ние сме учредени на любовта. Не можем без нея. Не мисля, че би трябвало да е Свети Валентин, с цел да направиш нещо особено за индивида до теб. Хубаво е да играеш тенис на този ден, тъй че се надявам да имам прекрасен ден. Ще ни липсва публиката, тъй че всичко, което може да добави нещо позитивно, е хубаво “, приключи хасковлията, който в неделя още веднъж е на корта, където ще срещне Доминик Тийм.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР