Локомотивен машинист откри по време на работа и върна на

...
Локомотивен машинист откри по време на работа и върна на
Коментари Харесай

В 09:30 часа машинист видя нещо странно в полето край Хитрино, спряла влака и…

Локомотивен ватман откри по време на работа и върна на околните му 63-годишен мъж, измъчен от деменция. Продължилото до 1 часа през нощта търсене на изчезналия в неделя мъж не дало резултати.

Мехмед С. липсващ от вкъщи си в село Единаковци в неделя. След като не могли да го намерят сами, околните му се обадили в полицията. Казали, че се тормозят, тъй като индивидът страдал от деменция и нямало да може да се ориентира и да откри пътя към дома. Полиция и жандармерия почнали претърсването на районна край Единаковци неотложно. Температурите на открито паднали през нощта под нулата, час след среднощ Мехмед не бил открит и издирването му било краткотрайно прекъснато.

Към 9.30 в понеделник машинистът на трен ПВ90101 по маршрута Русе - Шумен забелязал край стоманения път сред Висока поляна и Хитрино в региона на дирек 207 мъж. Присъствието му на това място усъмнило жепееца и подал сигнал до дежурния началник придвижване на гара Хитрино. Той от своя страна се свързал с дежурния в полицията и станало ясно, че се търси мъж с описанието на видяния.

Машинистът на ПВ90101 спрял влака посред полето, качил го благодарение на пасажери във вагона и няколко километра по-нататък след разклона за село Байково предал изчезналия мъж на околните му.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: в. Монитор
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР