Локомотив (София) беше близо до сензационна победа над ЦСКА, но

...
Локомотив (София) беше близо до сензационна победа над ЦСКА, но
Коментари Харесай

ЦСКА измъкна трудно точка срещу Локомотив София

Локомотив (София) беше покрай сензационна победа над ЦСКА, само че двата отбора приключиха 1:1 в едно от столичните дербита от новия сезон в Еfbet Лига.

Едва във втория кръг на шампионата „ армейците” започнаха да губят точки, откакто в 21-ата минута Карлос Франса ги попари с гола си от дузпа. Наказателният удар беше отсъден за игра с ръка на Брадли де Нойер, а Волен Чинков я отсъди след консултация с ВАР, който бе поверен на Георги Кабаков.
След попадението пропуски за домакините направиха и капитанът Красимир Милошев, и Илия Димитров, само че вратарят на „ червените” Густаво Бусато резервира вратата си суха. За ЦСКА пък Гарсес и Кръстев се пробваха да застрашат вратата на Любенов, само че той избави ударите им.
Второто полувреме се запомни със промените и на двамата треньори. Наставникът на ЦСКА Саша Илич пусна Браян Морено на мястото на Маурисио Гарсес, а Станислав Генчев размени голмайстора Карлос Франса с Камен Хаджиев. Малко по-късно от отбора на гостите излязоха Tибо Вион, Иван Турицов и Амос Юга, а в игра се появиха Жеферсон, Асен Дончев и Йоан Бауренски. Илич получи и жълт картон за репликиране на съдията. Малко по-късно и Ивайло Найденов влезе на мястото на Димо Бакалов в отбора на домакините.
В 75-ата минута пропуск направи Симеон Славчев, който получи извеждащо подаване в наказателното поле на ЦСКА, преодоля Християн Петров и стреля в тялото на Бусато. Минута по-късно Калоян Кръстев излезе за сметка на Радослав Живков.
Със сетни сили и след брилянтно центриране на Станислав Шопов ЦСКА стигна до изравнителния гол в 90-ата минута, а щастливият голмайстор бе Браян Морено.
С играта си „ армейците” изнервиха треньорското управление и почитателите на трибуните. Привържениците и на Локомотив София се демонстрираха, нацелвайки Иван Турицов с бутилка, а по-късно продължиха да хвърлят предмети и по треньора на вратарите Стоян Колев.
На " армейците " им следва тежко посещение на Македония Гьорче Петров в първа среща от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите в четвъртък (21 юли), като още не е ясно къде ще се организира срещата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР