Локомотив Пловдив подписа днес договор с юношата Петър Петров. Младият

...
Локомотив Пловдив подписа днес договор с юношата Петър Петров. Младият
Коментари Харесай

Договорка: Локо Пловдив подписа контракт с нов играч

Локомотив Пловдив подписа през днешния ден контракт с юношата Петър Петров. Младият бранител парафира първи професионален договор. Преди два дни първи професионален договор с родния си клуб подписа младият вратар Кристиан Томов.

Петър Петров е роден на 23.01.2002г. в Пловдив, в школата на Локомотив е от 2016 година. Избран за номер 1 при юношите старша възраст в последното издание на "Черно-бялата " Коледа. Прави дебют в професионалния футбол с екипа на Локомотив на 28.06.2020 при гостуването на Лудогорец в Разград.

"Много се веселя, че подписах първи професионален контракт с Локомотив, една от моите фантазии се сбъдна. Това е едно неповторимо чувство, уповавам се тима да продължава да се показва добре, признателен съм за шанса, който ми се дава от управлението и треньорите в Локомотив. Ще не преставам да работя интензивно всеки ден и да се модернизирам, ще давам най-хубавото от себе си за тима ", съобщи Петров пред lokomotivpd.com.

function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР