Локо София гледа двама футболисти от Първа лига за лятната

...
Локо София гледа двама футболисти от Първа лига за лятната
Коментари Харесай

Локо Сф следи двама от елита, беларусин напуска Пирин

Локо София гледа двама футболисти от Първа лига за лятната селекция, написа „ Тема Спорт “.

Става въпрос за състезатели, чиито контракти изтичат и стават свободни сътрудници. Куп играчи на червено-черните са с договори до юни. Днес железничарите одобряват Пирин Бл в гонене на наложителна победа, която ще резервира възможностите за седмото място и присъединяване на бараж. Локо е в борбата за Европа и през купата, където на полуфиналите среща ФК ЦСКА 1948 Сф. Двама играчи пропущат срещата, поради наказване – капитанът Красимир Милошев (2 срещи) и левият халф-бек Ивайло Найденов.

В Пирин са обезпокоени от назначението на съдията Радослав Гидженов за днешния дуел в „ Надежда “. Нарядът върна кошмарния спомен за двата анулирани гола на благоевградчани в юлското им посещение на Спартак във Варна. Пловдивчанинът не призна попаденията на Преслав Йорданов и Красимир Станоев през второто полувреме и соколите измъкнаха равенството 1:1 в края на дуела. След Нова година същият съдия постави на екипа си значката на ФИФА за сметка на петричанина Ивайло Стоянов, а втората среща на пиринци с него на терен в актуалната акция бе на „ Овча купел “ в първия кръг след рестарта на шампионата на 13 февруари, когато изгубиха с 0:2 от Славия.

Лявото крило Владимир Медвед пък съвсем несъмнено ще си тръгне от Благоевград. 23-годишният беларусин по този начин и не може да бъде картотекиран в БФС. Той бе притеглен зимата и досега единствено тренира за здраве. Всичко това го е предиздвикало да обмисля овакантяване на орлетата. В кариерата си роденият в Минкс Медвед, който има и съветски паспорт, е играл в Грузия, Казахстан, Русия и родината си Беларус.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР