Логистичната компания раздава ябълки и оставя хората сами да изберат

...
Логистичната компания раздава ябълки и оставя хората сами да изберат
Коментари Харесай

„Социалният експеримент“ на GreenPoint

Логистичната компания раздава ябълки и оставя хората сами да изберат дали да ги получат в найлонова торба или в книжен плик
GreenPoint взе присъединяване в десетото издание на най-голямото събитие на логистичната промишленост в България – „ Логистична бизнес конференция 2022 “. Компанията се отличи от останалите в сферата, като избра на своя щанд да не предлага предстоящите рекламни бележници, писалки или брошури, а ябълки. Пред щанда й бяха готови найлонови торби и хартиени пликове, а гостите на конференцията сами можеха да изберат по какъв начин да отнесат плодовете вкъщи.

С този провокативен „ обществен опит “, GreenPoint потвърди, че при избор сред найлон и хартия, неумишлено посягаме към природосъобразния вид, а точно – хартията. В допълнение зелените ябълки на GreenPoint накараха гостите на събитието да се замислят за устойчивостта; освен във връзка с опаковката, само че и когато става дума за превоз, където изборът би трябвало да бъде също толкоз натурален и природосъобразен.
-->
„ Зад новаторското решение стои концепцията за запазване на околната среда, която не цели да поучава, а да покаже, че актуалният човек взима устойчиви решения, без да се замисля; че за него това е „ естественият избор “ “ – сподели Цветанка Фратева, основен изпълнителен шеф на GreenPoint.

Цветанка Фратева беше измежду основните участници в десетото издание на конференцията. Представянето й бе отдадено на тематиката от втората част на дискусионния панел, озаглавена „ Зелена логистика: електромобилността като цел и гражданска война “. В рамките му тя показа по какъв начин тактиката и методът на работа на GreenPoint разчитат освен на устойчивостта, само че и на хората, които най-добре знаят, което е най-хубаво за бъдещото на тях и техните деца.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР