Логично е, че президентът Радев даде време за сформиране на

...
Логично е, че президентът Радев даде време за сформиране на
Коментари Харесай

Даниел Митов разпиля Асен Василев! Как е нокаутирал държавата

Логично е, че президентът Радев даде време за съставяне на новото Народно заседание, с цел да се охладят страстите от изборите. Надявам се, че ще се прояви разсъдък и ще има диалог с другите политически партии. Многократно подчертахме, че коалиция не предлагаме, а желаеме да забележим дали ще открием общи признаци и дефиниции за положителното на страната.

Това съобщи Даниел Митов от ГЕРБ пред Евронюз България.Старото държавно управление изостави Украйна. Не разбирам опорката за въвличането във войната. Целият Запад е замесен. Именно поради това би трябвало да очертаем ценностните линии на евроатлантизма.
-->
Асен Василев като финансов министър се провали трагично, той докара обществените финанси до там, че едвам покриваме критериите за участие в еврозоната, сподели още той, представен от novini.bg.

Лично аз съм песимистичен за договаряния с " Продължаваме промяната ”, тъй като те пристигнаха с огромни искания и потвърдиха, че не умеят да ръководят, не знаеха къде се намират. Вместо да вземат решение кои системи да трансформират и кои да доразвиват, те разрушиха всичко.

Взеха едни чукове и почнаха да чупят всичко. Защо стопираха Автомагистрала “Хемус ”? Упорито повтаряха подправени опорни точки и най-после оставиха Северна България без инфраструктура.

И на мен не ми се беседва с Политическа партия, само че българските жители ни задължиха да проведем този диалог. Ние може да не се харесваме, само че по-важна е отговорността пред жителите и нацията, разяснява той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР