Ливърпул спечели драматично с 372 като гост на Атлетико Мадрид

...
Ливърпул спечели драматично с 372 като гост на Атлетико Мадрид
Коментари Харесай

Ливърпул диктатор в Групата на смъртта /РЕЗУЛТАТИ/

Ливърпул завоюва трагично с 372 като посетител на Атлетико Мадрид в Групата на гибелта в Шампионската лига. Английският гранд поведе с 2:0 единствено за 13 минути с голове на Салах и Кейта.

Домакините обаче бързо се съвзеха и съумяха да изравнят с две попадения на Антоан Гризман.

Много страсти по трибуните провокираха решенията на основния арбитър през втората част. Мервен картон за Антоан Гризман, дузпа за Ливърпул и гол за Салах. И накрая - отсъдена и анулирана дузпа за Атлетико. 

В интерес на истината - и трите решения на рефера бяха верни.Относно анулирания углавен удар за испанците - каквото и да беше свирил съдията, щеше да бъде упрекван.

След края на мача треньорът на Атлетико Мадрид - един голям подбудител още като състезател - Диего Симеоне, отхвърли да поздрави сътрудника си Юрген Клоп.

С тази победа Ливърпул към този момент има 9 точки от 3 мача и стана безспорен стопанин в тази желязна група, като класирането на алените напред наподобява съвсем несъмнено..

Някогашният гранд Милан продължава с ужасното си показване, като " росонерите " паднаха от Порто с 0:1 и са цялостен новобранец с три загуби.

РЕЗУЛТАТИ:

Група А - Брюж - Манчестър Сити 1:5, ПСЖ - Лайпциг 3:2, Група В - Атлетико М - Ливърпул 2:3, Порто - Милан 1:0, Група С - Бешикташ - Спортинг Л 1:4, Аякс - Борусия Д 4:0

Група D - Интер - Шериф 3:1, Шахтьор Д - Реал М 0:5, 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР