Ливърпул може отново да играе освободен от напрежение, отговорност и

...
Ливърпул може отново да играе освободен от напрежение, отговорност и
Коментари Харесай

Юрген Клоп: Нямаше как да не загубим в даден момент

Ливърпул може още веднъж да играе освободен от напрежение, отговорност и напън за върхове, съобщи мениджърът Юрген Клоп след загубата на " алените " с 0:3 против Уотфорд. Именно " стършелите " сложиха завършек на серията от 18 следващи победи и 44 мача без загуба на водачите в класирането на британското състезание.
 Край! Изключителната серия на Ливърпул завърши след тежка загуба от Уотфорд (видео)
Клоп сподели: " Нямаше по какъв начин да не загубим в даден миг. Определено не сме желали да се случи, само че бяхме изцяло наясно, че това е неизбежно. Аз обаче виждам нещата от позитивната им страна. Сега към този момент можем още веднъж да играем свободно и да не преследваме върхове. Можем просто да гоним победи, както постоянно вършим.

" Няма смисъл да се хвалим, че не сме изгубили в 44 следващи мача. Някой подмятна и друга цифра, тъй че не съм сигурен какъв брой тъкмо са, а и не ме интересува по никакъв метод. Знам обаче, че сходно достижение е доста мъчно. Не сме изтощени, бяхме във форма.
 Клоп: Приемаме загубата с достолепие
" Питате ме за какво имаме толкоз точки ли? Защото се борехме със зъби и нокти с всичко, против което се изправяхме. Дали то е било обвързвано с концентрацията ни в даден миг, със спад във формата, или пък с липса на шанс, няма значение. Точно поради това имаме подобен брой точки.

" И други тимове пробваха да го създадат, само че не съумяха. Не е елементарно за пояснение за какво и на нас не ни се получи през днешния ден, само че не трябва да го одобряваме като най-голямата сензация в света на футбола. Загубихме просто една борба и аз не одобрявам случилото се за неприемливо. Този мач беше значим, само че провалянето в него не е най-голямата злополука ". Премиър лийг 28 кръг, събота 10 март  Съндърланд 1:0краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР